1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Verplaatsen van groene hoofdkabel

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door yuckotheclown, 26 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Heb je niet gelijk een aftakking van de blauwe KPN telefoonkabel en stroomkabel gemaakt bij het graven van die kuil.......????? :schater::schater::schater:mensen wat doen jullie moeilijk, wat maakt het uit waar die AOP zit...... 100.000 mogelijkheden en nog die groene kabel willen verplaatsen........
   
 2. Noem er eens 10 :frons:
   
 3. Dan heb jij geen idee wat voor kwaliteit sommige monteurs toendertijd afleverden, in het voormalig @home gebied. Dan kan ik het beter. Mijn AOP zat met 1 schroefje vast aan de muur, waarschijnlijk omdat de monteur haast had of geen zin had. :cry:

  Gert.
   
 4. ziggo-user bedoelt het anders als nu begrepen word. De groene kabel en het AOP zijn eigendom van Ziggo, als je dus storing krijgt en de monteur treft een aansluiting aan welke door derden is gecreeerd, kan hij zeggen dat het niet wordt ondersteund, omdat er is dan is gerommeld met iets waar de klant in theorie niet aan had mogen zitten...

  Als een monteur van ZIggo dat niet goed zou hebben gedaan, is en blijft Ziggo verantwoordelijk. Bij eigen gebruikt materiaal is Ziggo simpelweg niet meer verantwoordelijk. (voor dat materiaal)

  Zoals ziggo-user al zei, het is niet gezegd dat het ooit problemen op gaat leveren, maar de kans is wel aanwezig, welk risico die klant op dat moment zelf heeft genomen.
   
 5. Ik snap het probleem ook niet helemaal.
  Een goede kwaliteit coaxkabel vanaf het AOP achter de plint of onder de vloer door naar de lokatie waar je het modem wenst lijkt mij geen probleem als je de afstand tenminste niet al te groot maakt.
   
 6. ja en nee, het is duur als het door Ziggo moet worden gedaan, ik zelf ben ook wel het type die dan zich eerst af gaat vragen het niet zelf te kunnen :wink:
   
 7. Was wat haastig met typen (niet goed gelezen)

  Wat ik wil is vanuit de huiskamer.
  De hoofdkabel verhuizen, naar de meterkast.
  Vanuit hierweg, kan ik al mijn apparatuur (inc. server)
  De netwerk verdelen over alle kamer's.

  Enige punt is, dat de aansluiting die ik nu heb.
  Al vrij dicht in de buurt zit van onze straat.
  En dit moet, als ware verlengt worden.
  5 meter verder naar de meterkast toe.

  Dennis
   
 8. Dat zelf doen is ook duur. Tenminste als je het goed wil doen. :)
  Omdat ik toch een behoorlijk dure tv en audioinstallatie heb staan en niet tevreden was met mijn digitale beeld ben ik afgelopen weekend nieuwe coax kabeltjes (3), Hirschman wandcontactdoos en HDMI kabels gaan kopen.

  Bij elkaar 170 Euro, had ik er nog 90 Euro korting op gekregen. :?
  Een berg geld, maar het resultaat was er dan ook naar. (gelukkig)
   
 9. Alleen heeft die monteur wel een probleem "Hoe ziet hij het verschil tussen een knullige aansluiting gedaan door een monteur dan wel door de klant zelf?"
   
 10. Maar kan je niet een goede verlengkabel vanaf de groene kabel naar je meterkast trekken en daar je modem plaatsen zonder de groene kabel helemaal te moeten omleggen?
  Bij mij is ie (weliswaar een kort stukje) ook verlengd. (zwarte kabeltje)

  [​IMG]
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina