1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sinds Vandaag super traag ? @home gebied

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door masutrix, 25 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nu doe je weer precies hetzelfde!:S lees gewoon eens terug, voordat je zomaar uitspraken doet, die totaal nergens op slaan!!
  Dit probleem was vanaf dag 1 (meer dan een jaar geleden) al bekend bij @home.. maar is nooit opgelost.
  Omdat de 3 kabelboeren zijn gefuseerd, is dit dus een probleem geworden van Ziggo.. daar kan ik helemaal niks aan veranderen! ik hoop alleen dat dit eens een x opgelost gaat worden, sinds de fusie is het alleen maar erger geworden helaas..

  bedankt jubbels voor je opmerking.. gelukkig zijn er nog mensen die netjes zijn!

  masutrix heb je mn vorige post gelezen?? je lijkt meer bezig te zijn met die onzin hier, dan met je eigen probleem;) haha

  let me know!
   
 2. Haha, jaja. Ik start hier een topic en wordt nu beschuldigd van bemoeienis. Haha, ik hou t ff voor gezien in dit topic. Mochten er toch nog mensen zijn die wel ontopic blijven, stuur me dan maar een PM. Groetjes en tot LATERZZZZ
   
 3. woww dan is mn boodschap niet goed overgekomen, want zo bedoelde ik het totaal niet!! Ik bedoelde gewoon, maak je niet druk om wat hier wordt gezegd.. het slaat nergens op (en je hebt gelijk!).. en daarom laat het lekker zitten.. sorry voor het misverstand!

  daarom vroeg ik je juist ook of je mn vorige post hebt gezien.. :) oftewel.. misschien kunnen we meedenken naar jouw problemen..

  greets
   
 4. Ok, de snelheden zijn nu weer een beetje op peil. Bijna 16Mbps download en bijna 3 Mbps upload. Ben benieuwd of het nu een beetje stabiel blijft. In ieder geval bedankt voor het meedenken en als er weer wat is met mijn snelheid, dan zal ik wel in dit topic blijven reageren ! Groetjes en tot Later.
   
 5. Het is de laatste tijd wel erg instabiel idd. Ook hier in Vlijmen (brabant) regelmatig een "overbelaste" centrale waardoor de verbinding de hele dag schommelt. Natuurlijk heb je er snachts geen last van.

  Kijk het een tijdje af...


  dus in het kort : Ja er zin meer mensen die er last van hebben.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina