1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

scifi channel, komt dat ooit?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door hein, 25 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. inderdaad ze zijn nog steeds in onderhandeling.... al 1 jaar of anderhalf jaar in onderhandeling...
  ttssssss die slakken. :evil:

  Ik wil Ceebies en CBBC terug en SciFi op kabel komen dan is mijn leven weer volmaakt.
   
 2. Afgelopen 7 oktober ontving ik deze reply op de vraag aan Sci-Fi Channel Europe wanneer doorgifte ging plaatsvinden via Ziggo:

   
 3. hopelijk :roll: (amen)
   
 4. Op 13 november weer een mail ontvangen van NBC:

  Erik,

  Nog heel even geduld. Het hangt nu nog een beetje van Ziggo's Raad van Bestuur af, maar begin 2009 moeten we toch wel groenlicht hebben!

  Groeten
  NBCU
   
 5. Tja, het zal met name van de centen en de beschikbare bandbreedte afhangen.

  Mbt tot de bandbreedte: weet niet hoeveel ruimte er is, maar als ik moet kiezen heb ik persoonlijk veel liever BBC HD dan SciFi (in de huigige vorm althans. Als we SciFi US zouden kunnen krijgen is het uiteraard weer een heel ander verhaal).

  Moraal van mijn post: leuk dat iedereen roept dat kanaal X, Y en Z erbij moeten. Maar stel de consequentie daarvan is dat we moeten kiezen welke kanalen van de kabel af moeten om dit mogelijk te maken denk ik dat er stukken minder concensus is.

  Wat ik van SciFi via UPC heb gezien is het helaas een erg slap aftreksel van het US origineel. Als het erbij kan zonder kosten en zonder verlies aan zenders, prima, anders denk ik dat SciFi de kosten of de andere zender niet waard is.
   
 6. Wtf? Ik wist niet dat ze ook nederlands schrijven en of spreken...
  Waar heb je je vraag verstuurd?


  Dan moet Ziggo gewoon meer bandbreedte creeren. Ziggo mag niet zomaar tv kanalen (denk vooral aan CBBC, Ceebies, Action Now! en misschien nog meer goede zenders) verwijderen... Dat is veel te wreed voor de kijkers. :no:

  Als er een paar HD kanalen komen = misschien 2 of 3 keer meer niet-HD kanalen worden verwijderd!!!

  Misschien is het wel schuld van onze regering... want enkele jaren geleden hadden ze het ervoor gezorgd dat de nederlandse tv kabelnetwerk bijv @home ook voor andere concurrenten beschikbaar moeten maken. (Ik weet niet of het wel klopt.)

  Voor mijn part mogen ze gecodeerd kanalen op een andere kabelnetwerk zetten, er zijn veel gecodeerd kanalen, film1, voetbal kanalen, ze hebben overdreven veel kanalen, en ze verbruiken ook veel bandbreedte... denk maar daar eens over na.

  (sommige mensen (ik ook) hebben ervoor betaald dat ze BBC 1/t 4, en Ceebies/CBBC op kabel willen ontvangen)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 11 dec 2008
 7. Eh, tja, met bestaande technologie over COAX zit daar natuurlijk een grens aan.

  En natuurlijk zijn er technologiƫn (switched video, IP TV) die deze bottleneck weg kunnen halen, maar dat betekend een complete switch van netwerk techniek en dat zie ik Ziggo op korte termijn niet doen. De concurrentie overigens ook niet, of glasvezelaanbieders moeten gaan verrassen op dat punt.
   
 8. Daarbij is er nog wel iets waar veel bandbreedte mee te creeren is, maar dat mogen ze vanuit diezelfde regering nl niet en dat is het analoge signaal van de kabel halen.

  Hier ben je me even kwijt. Ja de huidige kanalen verbruiken bandbreedte, maar ik durf te wedden dat als je daar zenders af gaat halen andere mensen weer gaan klagen.

  Hoe heb je ervoor betaald om specifiek BBC 1 t/m 4 en Ceebies/CBBC op de kabel te kunnen/mogen ontvangen. Iedereen betaald toch voor zijn/haar kabel aansluiting? Daarbij kan ziggo het nooit iedereen naar de zin maken, er zullen altijd mensen zijn die er een bepaalde zender bij willen of het met het verdwijnen van een zender eens zullen zijn. Alle neuzen dezelfde kant op zal nooit lukken, dat is een utopie.
   
 9. Het is pas utopie als ziggo zijn bandbreedte nog 1000% gaat vergroten en de sommige goede en redelijke kanalen worden niet meer verwijderd.
   
 10. Heren, na het wegvallen van twee analoge zenders per 1/1/2009 komt er voldoende bandbreedte vrij, dat is dus niet het probleem
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina