1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

SWR

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door martwout, 25 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb gemerkt dat Ziggo de Rheinland Pfalz-versie van SWR doorgeeft. Zodoende krijg je ook het nieuws en weer van dat gebied.
  Bij deze wil ik een balletje omhoog gooien om een pleidooi te houden voor het vervangen van de RP-versie door de BW-versie. Qua regionaal nieuws en weer is dat toch interessanter (o.a. zwarte woud). Misschien dat er meer leden zijn die dit interessant vinden. Of is Ziggo contractueel gebonden aan de RP-versie?
   
 2. Ik vermoed dat deze zender niet door Ziggo in de lijst is gezet, maar door de Propgrammaraad in jouw gemeente. In dat geval zal je moeten klagen bij de gemeente ipv bij Ziggo.....
   
 3. Huh, voor een digitale zender die in het hele Ziggo-gebied wordt doorgegeven? :? De programmaraad zou willen dat ze daar invloed op had.

  Maar dat doen kabelbedrijven graag, als er klachten zijn over het zenderaanbod de schuld bij een programmaraad leggen. Ook al mag die alleen maar een verplicht "advies" geven over 15 zenders in het standaardpakket. Als er al een vrijblijvend advies is over de rest van het analoge pakket mag de kabelaar dat negeren.

  Er heeft nog voor zover ik weet nooit een programmaraad een vrijblijvend advies gegeven over de 100+ zenders in het digitale pakket.
   
 4. Oh excuus, ik ken deze zender niet en had niet verwacht dat het om een digitale zender ging!

  Jah in dat geval: probeer dat 'balletje' eens op te gooien bij het bestuur van de vereniging zelf. Die hebben misschien wat invloed daarop....
   
 5. Het instituut van Programmaraden is IMHO volkomen achterhaald. Die waren nuttig toen TV-ontvangst beperkt was tot zo'n 20 analoge zenders. Maar met de huidige mogelijkheden van digitale ontvangst, met meer dan 100 digitale kabel TV-kanalen en nog meer via satelliet, kan iedereen zo ongeveer wel zien waar ie zin in heeft. Al blijft er natuurlijk altijd wel wat te wensen over.
  Opheffen dus, die clubs! ;-)
   
 6. Uiteraard, zodat de kabelboer de analoge zenders tot het uiterste minimum kan beperken en de vrijkomende bandbreedte kan gebruiken om nog meer onwaarschijnlijke zut (misdaadnet, car channel) digitaal op de kabel te zetten. Alleen jammer dat het percentage digitale kijkers nog maar een fractie uitmaakt van de analoge kijkers...

  Gert.
   
 7. Welk bestuur? Welke vereniging? Waar hebben we het over?

  Gert.
   
 8. Lijkt me vooral een geografische keuze. RP grenst vrijwel direct aan Ziggo gebied (Zuid Limburg), en is dus met name voor de Limburgers interessanter dan de BW versie.
   
 9. Re:

  Volgens mij heeft de programmaraad Utrecht-Midden (helaas is de programmaraad hier sinds kort opgeheven) helemaal niets in te brengen inzake digitale televisie mede omdat het pakket niet gemeente-gebonden is.

  Maar ik hoop dat anoniem misschien eens kan reageren op dit verhaal en dus of het contractueel/marketingtechnisch mogelijk is om van versie te veranderen.
   
 10. Ik had het over het bestuur van de Ziggo-Gebruikers-Vereniging..... Ik zelf heb als simpele call-agent helaas 0,0 invloed op de indeling van de kanalen. Ik durf niet te zeggen of de andere medewerkers op dit forum wel invloed uit kunnen oefenen, maar ik vermoed van niet...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina