1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wie heeft nog steeds een telefoonstoring in @Home gebied?

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door CeeS, 24 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Overigens nog een argument om bij Ziggo weg te gaan:
  Bericht op de KPN site
  Vanwege langere wachttijden is het tarief van 0900 0244 (het servicenummer) tijdelijk verlaagd naar € 0,01 p/min.

  Kijk, dat heet SERVICE, Ziggo!
   
 2. Ja dat is een stuk goedkoper dan het lokale tarief van 2.4 cent per minuut van Ziggo.
   
 3. Wel, KPN geeft tenminste 90% korting op het normale tarief en daar is geen maandenlange durende klachtenstroom voor nodig.

  Overigens: na doorspitten van de vorige 20+ pagina's van deze thread trek ik de conclusie dat Ziggo nog steeds niet geleerd heeft hoe de omzetting van @home telefonie naar hun eigen netwerk plaats moet vinden. LOSERS!

  Zo'n club MOET wel bijna failliet gaan (hoop alleen wel dat mijn KPN nummer nog te porteren valt als dat gebeurt)!

  Om een indruk te krijgen hoe Ziggo opereert, lees dit:
  http://www.z24.nl/bedrijven/it_tele...teken_laten_vallen_.html?offset=15&maxcount=3

  Dat telefoongebeuren steekt telkens weer de kop op:
  http://www.nu.nl/internet/1795159/nog-altijd-problemen-bij-ziggo.html

  Waarom heeft Ziggo niet het fatsoen dit via een brief zelf kenbaar te maken aan hun abonnees en moeten we overal zelf achteraan?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 9 jan 2009
 4. Ziggo heeft dat begin juni 2008 ook verlaagd toen de wachttijden opliepen omdat de migratie toen begon in Multikabel en Casema gebied. Dus eigenlijk om dezelfde reden. Het was dus al verlaagd voordat @home ging migreren.
   
 5. Hmm, wil niet lullig doen, maar je zegt nu feitelijk dat ze NIETS geleerd hebben van de problemen bij de migratie van Multikabel en Casema...

  Ben even niet in de mood voor goedpraterij. Als je bij Ziggo werkt, help me dan concreet door mijn telefoonlijn te repareren. Daarmee geef je aan dat je oor hebt voor mijn situatie. Daarna leen ik jou een luisterend oor!
   
 6. Blijkbaar hebben ze dat inderdaad niet, want de problemen tijdens de migratie van Multikabel en Casema waren vele malen minder dan wat nu bij @home gebeurde. Blijkbaar was de administratie of het administratie-systeem van @home minder goed te migreren dan dat van de andere 2.

  En nee, ik werk niet bij Ziggo, ben net als jij gewoon alleen klant :pompom:
   
 7. Heb bij @Home nooit een grote storing gehad. En bij Ziggo ook niet tot de migratie, maar ik weet nu wel beter wat de oorzaak van het probleem is:
  blijkbaar wordt er een koppeling gelegd tussen het Ziggo administratiesysteem en het (@Home?) provisioningssyteem.

  Jammer dat niemand van Ziggo me dit heeft uit weten te leggen.

  Vraag me af wat dit betekent voor een portering van mijn nummer naar KPN...
   
 8. Ja het waren 3 verschillende systemen van 3 losse bedrijven en nu dus 1 administratie systeem.
   
 9. Naar mijn mening kan men risco's leren inschatten! Ook werkzaamheden inplannen kan men leren, evenals klanten pro actief informeren over ingrijpende zaken!

  Het enige waar Ziggo ons over heeft geïnformeerd is het verdwijnen van 8 analoge zenders. Nou, daar lig ik niet wakker van zolang mijn telefoon maar werkt.

  Kan er niks aan doen, maar wat jij zegt gooit alleen maar olie op het vuur...

  Ik zal daarom maar even stoppen met hier te klagen en morgen nog maar eens met de servicedesk bellen - misschien ken ik tegen de tijd dat de storing verholpen is al de 1e-lijns medewerkers wel persoonlijk!
   
 10. Ziggo.... Radar.... niet goed wijs????

  Hallo allen,

  Zoals alleom misschien wel bekend is heb ik nu sinds september geen telefoon meer. Nu kregen we vandaag de volgende brief en ik ga hem letterlijk quoten. Ik hoop dat jullie je lach in kunnen houden oh en mijn commentaar zet ik er tussen haakjes achter om het nog sappiger te maken). Hier komt ie dan he:

  Geachte mevrouw, heer de Vries (dat zijn wij he :wink:)

  Via Tros Radar hebben wij een klacht van u ontvangen. (eh ja 2 maanden geleden ofzo)
  In november en december hebben we u meerdere keren gebeld. Helaas is het niet gelukt om u te bereiken. (Meen je dat nou wat raar sinds september doet onze telefoon het niet):schater::schater::schater:

  Wij willen graag alsnog de klacht voor u oplossen indien deze nog niet is opgelost.(:sleep::sleep::sleep::sleep::sleep:) Om u goed te kunnen helpen willen we graag van u weten wanneer en op welk telefoonnummer wij u het beste kunnen bereiken. U kunt dit samen met uw relatienummer naar ons mailen via ..................@office.ziggo.nl.

  Wij zien uw reactie graag tegemoet.

  Met vriendelijke groet,

  Joop Evers
  Directeur Klantenservice


  :giveup::giveup::giveup: Ik geef me over ik weet niet hoe ik hierop moet reageren en weet absoluut niet waar ze mee bezig zijn. Hebben ze daar bij Ziggo geen helpdesk pakket of iets dergelijks waar klachten worden geregistreerd???? Mensen van Ziggo bellen ons op ons gsm nummer en nu weet Ziggo niet meer hoe ze ons moeten bereiken en wordt van ons gevraagd of we alsnog weer ons gsm nummer doorgeven.

  Ik word er :censored::censored::censored: van.... maar voor de 200...ste keer zullen we van onze kant weer onze best doen en reageren op hun email adres en onze gegevens doorgeven.

  Fijn schaatsweekend dames en heren.....
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina