1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wie heeft nog steeds een telefoonstoring in @Home gebied?

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door CeeS, 24 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Omdat Ziggo nu al bijna 3 maanden (!) de tijd neemt om mijn binnenkomende telefonie te regelen, ben ik in de tussentijd Voipbuster gaan gebruiken. Werkt eigenlijk zonder problemen en is zowel via een softphone op je PC te gebruiken als hardware dat het SIP protocol ondersteunt (dat laatste doe ik nu). Destijds kon je ook gratis een binnenkomend telefoonnummer erbij nemen, maar ik weet even niet of dat nog steeds het geval is.
   
 2. Zie nog geen commentaar van de Ziggo adepten, lijkt mij ook lastig om hier nog iets positiefs over te melden, maar wel nieuwsgierig !
  Bij mij duurde de " aansluit problemen maar 14 dagen " maar daarna was ik regelmatig enige tijd niet bereikbaar en kon ook niet zelf bellen, maar dat merk je alleen pas als je wilt bellen !!!, heb nu weer een ISP via "koper draad" so far so good.
   
 3. ik heb je gegevens ontvangen.

   
 4. skype

  aan skype zitten geen addertjes onder gras ,je hebt een duidelijke verbinding.maak niet uit waar je naar toe belt alleen de gene die je wilt bellen moet wel skype hebben .je hoeft er geen telefoon voor tehebben koptelefoon met microfoon erop is voldoende . proggamme van skype insteleren veel succes ermee gebruik het zelf al 1 jaar voor naar amerika te bellen
   
 5. Diegen die je wilt bellen hoef geen Skype te hebben..
  Je kunt ook met skype naar vaste nummers en mobiel bellen..
  maar dan moet je wel betalen....de kosten zijn wel heel laag..

  Bel ook vaste en mobiele nummers.

  Gesprekken van Skype naar Skype zijn altijd gratis. U kunt ook uw vrienden die geen Skype hebben bereiken, zonder u zorgen te hoeven maken over de kosten of over waar u belt.
   
 6. Als je zoals ik en anderen met mij vanwege gezondheidsredenen afhankelijk bent van anderen dan zou het zeer prettig zijn als je mensen kunt bereiken dan wel dat ze jou kunnen bereiken.

  Toevallig was ik vorige week maandag bij mijn kids en kon ik gelijk mee gaan naar de spoedafdeling omdat het met mijn kleinzoon van 2 jaar heel slecht ging, maar het is ook al vaak voorgekomen dat ik dus thuis was.

  En nu ben ik zelf weer eens ziek thuis en moet dus om mijn hulptroepen in te kunnen schakelen en mensen gelijk kunnen bellen en nu doe ik dat dus met mijn gsm en heb daarvan vandaag weer zo'n lekkere pittige nota van gekregen terwijl ik dus ook een automatische incasso van ziggo van de week kreeg voor iets wat ze nu niet aan mij leveren, dan vind ik dat ik boos mag worden. Dat ik dien te betalen voor iets wat iemand aan mij levert...ja dat lijkt mij logisch...maar betalen voor iets wat niet aan mij geleverd wordt...dat lijkt mij niet een goede gang van zaken en daar maak je wat mij betreft geen vrienden mee.

  Maar daar lijkt Ziggo niet mee te zitten en mijn geduld raakt langzaam maar zeker toch echt wel op. Ik zie het nog een paar weken aan en orrienteer me net als een aantal anderen hier op andere mogelijkheden voor vaste telefonie en of dat via Skype gaat of een internet en bellen pakket via een andere provider daar ben ik nog niet over uit....maar van deze langdurige telefoonstoring daar kan ik niet echt vrolijk van worden.

  Ik ben dan ook reuze benieuwd wanneer dit probleem bij mij en in andere huishoudens opgelost gaat worden....en ook of we dit in 2008 nog gaan meemaken.
   
 7. Behalve dan dat Skype je PC in een wereldwijd netwerk zet (te vergelijken met een P2P netwerk) en je verbinding gebruikt voor het gesprek tussen twee andere klanten omdat je er toevallig handig tussen zit. Hierdoor kunnen er zoveel verbindingen op je PC geopend worden, dat je internet niet meer vooruit te branden is.

  Heb je Skype en een trage verbinding? Type dan eens 'netstat /b' in een DOS venster. Kom je veel (tientallen) regels tegen met 'skype.exe' erin? Dan is Skype de oorzaak (of één van de oorzaken) van je trage verbinding. Skype uitzetten en je snelheid gaat omhoog.

  Dit was voor mij de reden om Skype niet langer te gebruiken. Onze contacten met familie in Zweden gaan voortaan via MSN (audiogesprek).
   
 8. Sinds 4 oktober

  hebben wij al geen telefoon meer. Dat was het moment dat @home overging naar Ziggo. En nu? Nu worden we alleen maar aan het lijntje gehouden en doe ze helemaal niet. Geen actie maar ook geen reactie. Het call centrum blijft netjes en zegt ja wij vinden het ook erg... we doens ons best.. over drie dagen is het verholpen...
  Wat een ongelovelijk :censored: bedrijf.
  Zijn de problemen in nieuw buinen inmiddels wel verholpen? Was dat naar aanleiding van het stuk in het dvhn?
  nou in borger nog niet.

  een zeer boze en teleurgestelde ziggo gebruiker
   
 9. Wil je mij een 06 nummer sturen, waar je wel bereikbaar op bent. Heb n.l. nog een vraag
   
 10. Aan anoniem

  Je inbox is vol !

  Kan ik je nog op een ander email adres bereiken? je hebt het onze in bezit.

  groeten Lucas en ten brinke
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina