1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Contract ZIGGO opzeggen en niet meer betalen

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door Gerrit2a, 24 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Al 2 weken heb ik geen telefoonverbinding meer van ZIGGO. Ondanks meldingen (storingen, klachten) lossen ze helemaal niets op.

  Ze (Klantenservice en directie van ZIGGO) hebben gewoon schijt aan de klant.

  Bij deze roep ik iedereen die klant is bij ZIGGO om het contract op te zeggen en iedereen in je omgeving ook te bewegen dit te doen.

  Betaal gewoon niets meer zolang ze niets oplossen en schakel je rechtsbijstandverzekering in

  ZIGGO SUCKS!!!!
   
 2. Daar weet je niets van. Je merkt er alleen niets van maar achter de schermen zullen ze echt niet met de handen over elkaar zitten en hard werken om deze vervelende storing op te lossen.

  In de communicatie scoren ze niet hoog. Vaak weet de klantenservice niet wat de technische dienst/specialisten aan het doen zijn.

  Waarom zou ik. Ik heb geen enkel probleem met Ziggo. Bij mij is de migratie zonder problemen verlopen.

  Dan wordt je afgesloten en heb je helemaal niets meer.

  Lang leve Ziggo :pompom::applause:
   
 3. Ziggo doet helemaal niets

  Ziggo doet helemaal niets!!!!! Als ze echt achter de schermen aan het werk waren dan waren de problemen allang opgelost. Conclusie: of ze doen niets of de medewerkers zijn van een dermate ondermaats nivo dat ze blijkbaar niets kunnen oplossen.

  Als je ze belt krijg je te horen dat er geen storingen zijn. Je wordt gewoon voorgelogen door de Klantenservice. Op brieven reageren ze totaal niet. Ze zijn onbeschoft en erg klantonvriendelijk.

  Met Ziggo is een contract afgesloten dat zij tegen betaling van abonnementsgeld een werkende telefoonverbinding leveren. Aangezien zij dit niet doen blijven zij in gebreke en hoef ik mijn abonnementsgeld niet te betalen.

  Laten ze mij maar afsluiten. Tegen die tijd zit ik toch al bij een goede provider.
   
 4. Het bevreemd mij dat in uw eerste bericht totaal andere bewoordingen gebruikt, Hoe goed u geholpen bent etc. Er zijn zeker twee Gerrit2a actief op het forum? Welke dient er beantwoord te worden?


   
 5. Nog nooit goed behandeld door ZIGGO

  Ik ben nog nooit goed behandeld door ZIGGO. Ten tijde van @Home werd er tenminste nog gecommuniceerd maar ZIGGO doet totaal niets. Laat ze failliet gaan. Er zijn genoeg aanbieders die hun klanten wel serieus nemen.
   
 6. Dit zeg je anders in je eerste posting:
  Eindelijk werd er actie ondernomen en nog dezelfde dag (het kan dus wel!!!) kon ik weer gebruik maken van de telefoon. De onkosten die ik met mijn mobiele telefoon heb moeten maken heb vergoed gekregen.

  Nogmaals, hier weet je niets van. Je merkt het alleen niet, dat is wat anders dan dat er niet aan gewerkt wordt.:thankyou:
   
 7. Ik vind wel dat er dan gecommuniceerd mag worden, breng de klant op de hoogte van het structurele probleem en blijf de klant op de hoogte houden. Dit is toch wel het minste wat je mag verwachten als het probleem niet direct bij de klant ligt. Initiatief en verantwoordelijkheid mag ook wel eens van de kant van ZIGGO worden.
   
 8. Niet door ZIGGO maar @HOME

  Begin vorig jaar was het nog @HOME en was het al een zooitje maar toen viel er nog met ze te communiceren. Uiteindelijk moest ik naar het hoofdkantoor in Groningen voordat er eindelijk eens iets werd geregeld. Nadat ik duidelijk had aangegeven niet weg te gaan voordat alles naar tevredenheid was opgelost werd er pas actie ondernomen. De medewerkster daar was de eerste en laatste waardoor ik fatsoenlijk werd geholpen. Dat wil nog niet zeggen dat ik in zijn totaliteit goed werd geholpen. Een normaal bedrijf dat zo met zijn klanten omgaat zou allang niet meer bestaan.

  Sinds de bedrijven zijn samengegaan in ZIGGO is het één en al ellende en door ZIGGO ben ik nog NOOIT goed behandeld.

  Blijkbaar werk je zelf bij ZIGGO en voel je je aangesproken.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina