1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

mediapc

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door arthurs, 22 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Mijn mediapc heeft twee digitale tuners waarvoor ik smartkaarten nodig heb. Daarvoor had ik alleen analoge tv. Toen ik twee kaarten wilde bestellen bij ziggo kreeg ik te horen dat dat alleen kon in combinatie met een ontvanger voor de eerste (129 euro) en 29 euro voor de volgende kaart. Nu kom ik op het internet ook aanbiedingen tegen bij b.v. mediahomeservice voor 20 euro. Werken die ook of moet ik nog eerst iets laten activeren? Is het digitale signaal altijd aanwezig op de kabel? Ik ga toch geen ontvanger kopen die ik niet gebruiken kan?
   
 2. De kaart moet bij Ziggo geactiveerd worden.
  De vraag is, of je media-pc, de digitale tv kan doorgeven.
  Ik denk dan aan updates halen en dergelijke, overweeg anders eens een alles-in-1 pakket, reken eerst uit of je voordeel hebt, de digitale decoder is dan gratis ipv €129 op het moment.
   
 3. Dit gaat volgens de verkoper/bouwer van deze pc. Ik heb al internet via voorheen demon, wat en langzame maar zeer betrouwbare verbinding blijkt. Het vreemde was dat de info vanuit ziggo geen starterspakket heeft staan op de site zonder digitale ontvanger.
   
 4. Een ziggo-startpakket kun je ook gewoon in de winkel kopen, bij elke radio/tv zaak. Die leveren hem namelijk ook als je daar een ontvanger koopt. Let er wel op als je hem via internet koopt, dat je wel de juiste smartcard krijgt. Je kunt nu nog niet alle soorten smartcards overal gebruiken. Bijvoorbeeld een Casema smartcard in @home gebied en zo. Sommige kaarten werken wel weer overal. Dus via de lokale winkel weet je dat wat zekerder.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina