1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Dag ZIGGO

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door deqoen, 22 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik ben bijna drie weken bezig geweest om internet weer te laten functioneren zoals het hoort en ben nu zover dat ik men abonnement opzeg.

  Tot dat Ziggo kwam, had ik @home internet en telefonie. Nog nooit een probleem mee gehad. Werkt altijd. Goeie ouwe tijd.

  Sinds de komst van Ziggo heb ik geen internet meer. En dat ligt volgens de laatst gesproken Ziggo medewerker aan mij?

  1. De eerste keer dat ik Ziggo belde en men verhaal deed, kwam de medewerker tot de conclusie dat mijn modem vervangen moest worden. Dat ging 5 werkdagen duren. Na 5 werkdagen geen nieuw modem. Maar wel 2 dagen internet.

  2. Weer Ziggo gebeld ivm het nieuwe modem. De medewerker kon zien dat er een nieuw modem aangevraagd was, maar de aanvraag was door de omzetting van het @home systeem naar Ziggo niet in behandeling genomen.

  3. Ik vertel de medewerker dat ik toch twee dagen internet had. Na enig speurwerk kwam deze medewerker erachter dat het probleem in de DNS-server van Ziggo zat. De technische dienst werd ingeschakeld en het probleem zou binnen twee dagen opgelost zijn. Ik heb gevraagd of de technische dienst me wil bellen als het niet binnen twee dagen ging lukken. Dit kon maar is nooit gebeurt.

  4. Na twee dagen bel ik Ziggo weer. nog steeds geen internet. De medewerker ziet in mijn abonnementsgegevens dat ik helemaal geen internetaansluiting heb! Wel Tv en telefoon. Hij moet middels een intern formulier mijn abonnements gegevens wijzigen. Dit kon drie dagen duren. Of ik wel weer zelf wil bellen om te controleren of de wijziging is doorgevoerd.

  5. Na drie dagen bel ik Ziggo. Nog steeds geen internet. De medewerker kan niets voor me doen. Hij stuurt een bericht naar de technische dienst om het probleem op te lossen. Dit oplossen kan weer twee dagen duren.

  6. Na twee dagen is inderdaad het probleem opgelost. Ik heb weer internet. De hele dag is er een verbinding geweest. Geweest!

  7. Weer het zelfde probleem. Geen internet. Weer Ziggo gebeld. De medewerker zegt dat hij wel een goeie verbinding heeft met mijn modem. Maar ik niet met hem. Hij kan verder niets voor me doen, zelfs niemand langs sturen die naar MIJN verbinding komt kijken.

  8. Na bijna drie weken bellen en geen oplossing heb ik er genoeg van. Ik zeg men internet en telefonie abonnement op. volgens de Ziggo regels met een opzegtermijn van een maand, ingaande op de eerste van de maand. In mijn geval 1 november. Dus eind november is mijn abonnement ten einde. Dus nog een maand bellen.

  9. Maar nee. Ziggo heeft na één dag al mijn telefonie en internet afgesloten.

  Aansluiten lukt ze niet, maar afsluiten, daar hebben ze geen moeite mee.

  Ik ben weg bij Ziggo.

  Klantvriendelijkheid is ver te zoeken.
   
 2. Dit komt doordat er gister problemen zijn geweest met ons klantsysteem die deze problemen veroorzaakten.

  Maar ik begrijp uit je bericht dat je geen behoefte hebt dat ik erachteraan ga?
   
 3. Als het opzeggen niet lukt gaat er wel iets heel erg fout...... Iedereen mag opzeggen met een maand opzegtermijn zowel telefonisch als schriftelijk... Makkelijker kunnen we het niet maken :)
   
 4. oplossen zou fijn zijn

  Ik denk het wel.
   
 5. Dan zal je me even je postcode/huisnummer/naam in een PM moeten versturen. Dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen. :)
   
 6. dag deqoen!
   

 7. kijk dat is weer lullig
   
 8. Met een beetje mazzel krijgt deqoen wel een aanbod, zoals @home dat ooit deed, als je blijft 2 maanden gratis:wink:
  deqoen, geloof me als het werkt, dan werkt het ook goed :)
  grts van een mede-kruik.
   
 9. ziggo.

  :frons:weet niet of jullie iets aan het ziggo thuishelp programma hebben maar mij heeft het in ieder geval geholpen. had vorige week ook een internet storing maar die is hierdoor weer hersteld. bleek ook iets met de DNS server van doen te hebben, bleek achteraf. :applause:
   
 10. Nou nee, de medewerker kon mijn gegevens niet vinden :oyeah:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina