1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Storing digitale TV

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door BrabantDus, 21 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Op 22 okt is er inderdaad glasvezelschade geweest in Zoetermeer waardoor een ontzettend groot deel van Z'meer totaal geen sigaal had :)
   
 2. Zoetermeer. Ook hier hickups (strepen/blokken door het beeld en korte geluidsonderbrekingen de afgelopen 2 dagen op ned 1 2 en 3 vooral in de avond. Verder uitval van TCM gehad. Is de gebroken kabel al hersteld of vind er een omleiding plaats waardoor storing verklaard kan worden? Misschien verstandig storing bij Ziggo te melden?
   
 3. De storing mbt de glasvezelschade is blijkbaar opgelost (op de Ziggo site is de storing om 12:52 opgelost). Maar gisteravond nog steeds veel hickups.

  Vandaag nog even aankijken, dan maar met de helpdesk gaan bellen... kijk er nu al naar uit... :rolleyes:
   
 4. Ik zal het ook meenemen als ik vanmiddag ga werken :)
   
 5. Perfect, dank je wel. Als dat zou betekenen dat ik de helpdesk niet hoef te bellen scheelt dat weer een piekje in de bloeddruk en een paar jaar van m'n leven.. :thankyou:
   
 6. Weer storing op digitale Tv, dit maal een grote want nu ligt alles bijna eruit, maar op de site van ziggo wordt weer eens niets vermeld.
   
 7. Hoe weet je dan dat het een grote storing is? Ik bedoel, dat als het een grote storing zou zijn, een groot deel van het dekkingsgebied er dus last van zou moeten hebben.
   
 8. Omdat bij ons het hele blok geen ontvangst heeft zowel digitaal als analoog, voor mij is dat best groot, als jij heel nederland pas groot vind?
   
 9. Eindelijk melding op de site van Ziggo, even plakken.
  Groepsstoring
  van donderdag 23 oktober 17.19 uur tot (nog niet bekend)
  Er is een Storing op alle diensten in uw gebied

  Dit zal toch wel groot genoeg zijn hoop ik.
   
 10. Ik hoor net van mensen die contact hebben gehad met Ziggo over de storing, dat de storing zo complex is dat de storing wel 2 dagen kan duren. :evil: Hoor ik meer, bericht ik hier nog over. Schaf maar een schotel aan denk ik wel eens, maar dat vind de huisbaas niet goed.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina