1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ik wil meer HD kanalen

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door dennis013, 21 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik baal ervan dat er maar zo weinig HD kanalen beschikbaar zijn. Wil er best een beetje voor betalen, maar die stuk of 6-7 kanalen die ik nu heb is veels te weinig.... Volgens mij heb je in Amerika of Japan al veel meer HDTV....
  Waar zit het probleem nou in?? Kom op ziggo! Je weet toch wat ik wil?? Dat zeggen die reclames:wink:
   
 2. In Amerika is het door de regering Bush verplicht om in 2010 70% van alle uitzendingen in HD te hebben.

  Vrijwel ieder netwerk heeft ook een of meer HD kanalen.

  gemiddeld zijn er voor een gebruiker in de stad zon 20 HD Kanalen beschikbaar. en dan geen demokanalen en andere goedkope onzin, maar normale reguliere kanalen !
   
 3. Ah, mooi streven. Komt er toch wat goeds uit die bush... Alleen om het hier nou verplicht te stellen is ook weer zoiets. Er is iig genoeg materiaal om uit te zenden voor Ziggo.... Vraag blijft alleen, wanneer gaan ze dat doen?
   
 4. Begrijp dat vanaf 1 januari Ned 1,2,3 volgens planning met HD gaan beginnen en de RTL/SBS zenders in de loop van vorig jaar. Geduld dus.
   
 5. Meer HD

  Yeah, ik wil ook graag meer HD, Want die mooie kwaliteit is verslavend.

  Hoop dat we naast ned 1,2,3, ook gauw BBC HD de vlaamse zender één HD er bij krijgen. En dan de commerciëlen ook nog mee ( met name voor de Amerikaanse series die al in hd content worden afgeleverd ) en dan hoeft niet elke zender in HD de RTL group kan ook 1 zender doen en daar alle hoogte punten en series in hd op uitzenden.

  Ons kabinet moet het niet verplichten, maar zou wel fijn zijn als de kamer extra geld in HD content zou stoppen.
   

 6. Cool, xahmol hoe weet je deze informatie??? :applause:
   
 7. mooi dan duurt het vast niet lang meer! :mrgreen:
   
 8. Probleem van HD zenders is dat je ook programma's moet aanbieden op HD kwaliteit. :wink:

  Ik las een interview met een setdesigner bij een TV serie van de BBC die zei dat hij waarschijnlijk gillend weg zou rennen als men zou besluiten om die serie in HD te maken, omdat dat enorm veel meer werk met zich mee zou brengen. Immers als men als achtergrond decoratie een bordje met tekst op een set ophangt dan moet daar een tekst op staan die ergens op slaat in de context van het programma. Bij gewone TV kan men gewoon een standaardbordje met onzintekst ophangen omdat het toch niet te lezen is. :mrgreen:

  Men zou wel een zender kunnen maken met IMAX films, die zijn al op de kwaliteit die je van HD mag verwachten.:pompom:
   
 9. Okay, dan laat die nieuwe maar even achterwege... Er is ondertussen al genoeg bestaand materiaal wat zo uitgezonden kan worden! :frons:
   
 10. Idd zelfs bij de publieke omroepen worden nu al programma's in HD opgenomen.

  De NOB heeft ook laten weten dat de publieke omroepen er klaar voor zijn.
  Dus laat maar komen die Ned 1,2,3 HD

  En dan nog even dit:

  Technicolor Nederland bouwt een HD (High Definition) studio voor SBS Broadcasting aan het Rietlandpark in Amsterdam. Dat meldt Broadcast Magazine. Vanuit deze studio worden dagelijks de programma's Hart van Nederland en Shownieuws uitgezonden. Technicolor bouwt de geautomatiseerde HD-studio samen met Grass Valley, het pand met het HD-systeem wordt in september opgeleverd. Technicolor gaat de komende drie jaar de operationele bediening, het onderhoud en het beheer van de studiotechniek verzorgen. De nieuwe studio stelt SBS in staat om in de toekomst de programma's vanuit de Amsterdamse studio in HD aan te bieden.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 22 okt 2008
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina