1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

EPG buffer

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door rpvrpv, 21 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ja, die meerwaarde van iTv ben ik nu ook pas achter gekomen. :grin:

  Ik heb het al eerder gezegd, maar ik herhaal het nog even. Ik heb de 2gatsdoos nooit vervangen, maar kan wel iTv provisonen. Ik kan alleen geen VOD opvragen ivm het frequentiegebied daarvoor dat niet wordt doorgegeven door een 2gatsdoos. Maar ik heb geen behoefte aan VOD of uitzending gemist. Film1HD levert genoeg films :oyeah:

  Als je trouwens een andere smartcard plaatst en later de originele weer terugstopt, dan moet je weer opnieuw provisonen (daarom was de epg bij mij op een gegeven moment weer 2 dagen)
   
 2. Krijg mijn decoder in mijn huidige setup niet door de provisioning.

  Ook niet als ik de decoder direct op het AOP zet (bekabeling in huidige huis nml niet retourgeschikt, maar direct op AOP met goede kabel zonder splitters zou dat geen issue mogen zijn).

  Heb daar dus nooit om wakker gelegen tot ik nu zie dat ik toch iets aan iTV heb.

  Maar goed: heb dus in het nieuwe huis een monteur van Ziggo die pas weg mag als provisioning werkt :wink: Ga in mijn oude huis hier geen effort meer in steken, helpdesk bellen met tweegatsdoos nog geplaatst heeft toch geen zin, ze zullen (terecht) als eerste zeggen dat ze mij pas kunnen helpen na plaatsen nieuwe doos.
   
 3. EPG >2 dagen niet gratis?

  Blijft al met al wel raar dat je dus straks na de pilot 3,95 moet gaan betalen voor iTV (programma gemist ect) om een betere EPG te kunnen krijgen?
   
 4. Ik weet niet of dat zo is. Ik denk (hoop) dat de provisioning en het afnemen van vod en programma gemist los van elkaar staan.
   
 5. Naar wat ik begrepen heb eerder op dit forum is de basis iTV functionaliteit gratis, heb alleen tot nu toe nooit geweten wat die basis functionaliteit dan mag zijn. Kennelijk oa een betere EPG dus. Wellicht straks ook rode knop reclame zoals bij UPC of zo?

  En dat hoop ik ook, want zou toch redelijk pissig zijn om nadat je 428 euro voor een PVR neerlegd je ook nog eens per maand voor de EPG mag gaan betalen.
   
 6. Zodra je de STB provisioned en de juiste status (gereed) en IP adressen (10.x.x.x) hebt, zul je automatisch ook toegang hebben tot een uitgebreidere EPG. Daar hoef je geen extra abbonementen voor te nemen.
  Het zal inderdaad de bedoeling zijn om ┬┤red button applicaties┬┤ (OpenTV feature) te maken zoals bij UPC. Alleen zal de applicatie worden gemaakt door een andere partij.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina