1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Tros Radar

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door BertK!, 20 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Mogelijke oplossing:
  Begin met het land in regio's te verdelen.
  Per regio een groep van vaste call-center medewerkers, per vakdicipline !!
  (niet zoals ik laats had met een internetstoring iemand die alles eerst via een collega moest navragen, want dat kost de klant klauwen aan tijd en telefoonkosten!!)
  Afhankelijk van de (te verwachten) load bepalen hoeveel medewerkers er ingezet moeten worden.
  <En vooral eens stoppen met die achterlijke bandjes met menu's die na doorverbinden en het bericht over de wachttijd van meer als 10 minuten de lijn verbreken. Ook dat kost de klant klauwen met geld.>

  Maar wat mij zeer verbaast is de grote onbereikbaarheid van Ziggo. Uit de analyse voor samenvoeging moet toch te bepalen zijn wat het gemiddeld aantal klachten per dagdeel, uur is?? Of doet Ziggo het nu ineeens zo slecht dat er alleen maar klachten zijn??
   
 2. lokaal tarief? Klauwen aan telefoonkosten?

  En jij denkt dat ze nog niet dergelijke systemen gebruiken? Niet inplannen opbasis van forecast? Ik gok zo dat ze dit wel gebruiken. Ken Ziggo niet van binnen, maar wel met andere providers. Denk dat de kans 98% is dat ze dit systeem wel gebruiken.

  En wederom, klauwen met geld? Lokaal tarief? Rijmt niet echt met elkaar lijkt mij. En als het de extra kosten zijn voor het gebruik van de mobiele telefoon moet je bij je provider daarvan gaan klagen dat zij exhorbitant hoge bedragen extra rekenen voor het bellen naar 090x nummers.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina