1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Tros Radar

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door BertK!, 20 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Radar

  Hr Beek .
  Waar Ziggo zit is mij ZEER Duidelijk , waar het omgaat is dat men veel dingen heeft belooft en nog belooft , maar voordat ze werkelijk echt uitgevoert zijn ,daar gaat het om en Casema daar kon je gelijk terecht met vragen en werd er niet verteld meneer wij kunnen enkel met mail afdeling? ? berijken Ook al moet ik nu zeggen dat de zaak wand dat is het geworden wel in handen van de persoon die over alle dingen betreffende het geen voor mij aangaat mee bezig is , maar als men snelheid wil verogen en abonnementen durder wil maken OK Maar planet heeft de zelfde snelheid die Ziggo wil gaan invoeren voor de zelfde prijs.
  Maar wij wachten nog even rustig af.

  Gegeroet Fred
   
 2. Wat ik altijd een beetje wrang vind van dit soort zaken is dat kennelijk nu klachten via Radar voorrang krijgen.

  Ook ik heb het niet echt op de sensatiezoekers van Radar. Maar dit lezende ben ik toch blij dat ik mijn klacht over uitblijvende facturatie en incasso ook via Radar gemeld heb omdat ik het ook zat werd met de Ziggo helpdesk die je mails nooit beantwoord en aan de telefoon van alles beloofd wat nooit wordt waargemaakt (en dat wel na 30 minuten te moeten bellen. Gelukkig in mijn geval niet mobiel, dus dan vallen de kosten nog net te overzien).

  Maar Ziggo werkt het zo natuurlijk wel zelf in de hand dat mensen steeds meer de Consumentenbond, Radar en/of Kassa gaan benaderen, dat is kennelijk de enige manier om je klacht met voorrang behandeld te krijgen.
   
 3. Nee.. ik waardeer alleen dat mensen in hun vrije tijd proberen te helpen.
   
 4. Onze c8039358 vind dat een stuk moeilijker. Beste Fred, zowel ik als een collega zijn hard bezig om je facturatieproblemen te verhelpen, maar je blijft alleen maar negatief....

  Fred, ongeacht of het erg lang duurt of niet, we zijn echt dagelijks met je probleem bezig. Een beetje waardering van jouw kant blijft uit. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat wel erg jammer vind.
   
 5. Geachte Heer Christiaans,

  Natuurlijk had de marketing-directeur van ziggo mooie praatjes. Maar had u anders verwacht? dat doet elke marketing directeur toch? daar zijn ze voor aangesteld.
  Maar het is toch ook wat de mensen willen horen? heeft u het ''ziggo-publiek'' niet horen klappen tijdens de beloftes van de marketing-directeur in de uitzending?

  En als ze de beloftes al proberen na te komen, blijven er waarschijnlijk andere dingen op zijn beloop, die vervolgens over 4 maanden weer aan het licht komen.
  Ziggo moet de problemen structureel gaan aanpakken en niet gaan dweilen, omdraaien, en vervolgens achter weer een plas zien ontstaan. Dan los je de klachten van dat moment op, daar vervolgens weer nieuwe uit ontstaan. en zo blijft Ziggo in een visuele cirkel zitten..
  Dat moet niet de visie zijn lijkt mij, want daar moeten ze juist uit zien te komen.

  Buitenom het best aan de kaak gesteld mag worden in de media dat ziggo met problemen kampt moet u uzelf dus misschien afvragen of het programma RADAR inderdaad zo nuttig is als u het vind lijken.

  Zoals ik eerder al zei, is mijn 99.7% tevredenheid natuurlijk fictief, en is alleen gebaseerd op het aantal klachten dat bij radar binnen is gekomen. Dat is uiteraard geen realistische berekening van mij, maar ik nam aan dat iedereen dat wel zou snappen. (zal nooit uw woorden gebruiken, "dat is dom van u")
  Sterker nog, Ziggo zal dat percentage nooit gaan halen, want het is domweg onmogelijk met zo'n groot klantenbestand (3.2 miljoen abbonee's) een dergelijke score zoals ik schetste, uberhaupt te realiseren.

  Het is erg vervelend voor u dat u tijdens de Ziggo Cruise natte voeten hebt opgelopen. (en vele anderen met u) hopelijk wordt het ''lek'' aan uw kant van het schip snel gedicht en u ook een prettige vaart kunt beleven. (net als ik en miljoenen andere passagiers)

  Oja......, ik weet niet of wij elkaar persoonlijk kennen, maar anders gaat uw eigen (onderstaande) zin natuurlijk voor uzelf op:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 okt 2008
 6. Totaal geen last van frustratie, ik vind gewoon als iemand een conclusie trekt moet hij wel serieus blijven,
  Ter Uwer informatie, ik ben niet echt tevreden over Ziggo maar wil ze ook niet de grond instampen, de administratie is een puinhoop dat is genoegzaam bekend. en dat ze mij trouw iedere maand 2,50 te veel berekenen dat komt wel een keer goed.
   
 7. Het lijkt wel op een frustratie, maar dat ter zijde.

  Probeer eens een van de Ziggo officials hier per privé bericht je probleem voor te leggen. Wellicht kunnen zij je helpen.

  succes.:wink:
   
 8. Dit zou de Terenovan wel kunnen zijn doe bij Ziggo werkt???
   
 9. Morgen zou het eens geen Radar kunnen zijn
   
 10. Aaan vulling u moet nooit wachten , gelijk er bovenop zitten dat is de tijd waar inwij leven , maar u goed recht om het op u mannier aante pakken
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina