1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Tros Radar

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door BertK!, 20 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Heeft u problemen met telecom- en kabelaanbieder Ziggo en u heeft nog niet eerder uw klacht bij ons gemeld? Laat het ons dan weten!


  http://www.trosradar.nl/index.php?id=922

  Dit is niet bedoeld om de medewerkers van Ziggo die hier hun best doen
  en hun vrije tijd opofferen om mensen te helpen in de rug te vallen.
   
 2. Mijn reactie is al binnen bij Radar. Inzake zowel Alles in 1 niet mogelijk binnen Cogas-gebied waardoor Ziggo het verdomd ons voordelen te geven die andere klanten die het geluk hebben analoog wel Ziggo te kunnen afnemen bevoordeeld worden + Mijn migratieprobleem waarvoor men nu al vier weken uittrekt om dit op te lossen.
   
 3. Die van mij is net gestuurd en hopelijk kan Radar :applause: iets aan de onduidelijkheid , klantonvriendelijkheid binnen zo`n log bedrijf als Ziggo :evil: doen.

  Mvgr Paul
   
 4. Vrij veel meldingen bij Radar gaan over de problemen met Telefonie en Internet van voormalig-@Home. Voor zover ik begrepen heb gaat de uitzending (27 okt) daar dan ook vooral over. :)

  Overigens, we zijn inderdaad op sommige vlakken erg log, maar vergis je er niet in dat er niks gedaan wordt met die wachttijden. :) Er wordt er met man en macht gewerkt en de meest bizarre ideeën uit de kast getrokken om die wachttijden te verlagen. Ook wij zelf zijn er niet blij mee!

  Als TrosRadar iets aan onze wachttijden wil doen zou ik zeggen: schuif eens aan aan tafel en denk met ons mee!
   
 5. Het geeft best mogelijkheden om de wachttijden te reduceren...

  Zet er mensen neer die verstand van zaken hebben en echt naar de problemen luisteren.

  Geef tijdig een storing door op verschillende media.. bvb via telefoon als iemand beld en hoort dat er een storing is dan heb je kans dat die niet in de wacht blijft maar oplegt. Geef aan hoelang de wachttijd is.

  Handel klachten sneller af en comuniceer met de klant over de klacht..
  De klant geeft zijn gegevens dus heb je ook zijn mailadres en telefoonnummer.

  Maak een mailadres waar klanten met klachten of problemen heen kunnen mailen maar zorg wel ervoor dat ze binnen 3 a 5 dagen beantwoord worden.
  Via het contactformulier hetzelfde.. Ik heb al meerdere keren via contactformulier een vraag gestuurd maar het enigste wat ik ontvangen heb was een bevestiging (na 1 a 2 dagen) met in de header een (spam?)
  Misschien is de antwoord ja door de spamfilter verwijderd.

  Dit zijn maar enkele tips
   
 6. Ik heb het niet zo met die tros radar, het zijn alleen maar sensatie zoekers.
  Kijk ik ben er niet op tegen als er een meldpunt is, waar mensen kunnen klagen over een organisatie, En ziggo heeft nu eenmaal wat tijd nodig om de boel goed aan de draai te krijgen. Dus verdienen ze die tijd ook.

  En de klantenservice, tja die word vaak extern ingehuurd en daar zitten vaak mensen die hun geld verdienen maar niet tot weinig kaas hebben gegeten van omgaan met klanten. In het verleden ooit eens bij een callcenter geweest die ook verkeer voor @home afhandelde en wat ik daar sommige helpdesk medewerkers uit hun nek hoorde kramen, dacht ik van ok dat zal ik dus nooit pikken van zo'n callcenter.

  Dus lijkt het mij ook beter dat ziggo zijn eigen interne helpdesk opricht, zo als het vroeger was :wink: Dan kun je makkelijker en sneller in spelen op de problemen.

  :!: En idd alle lof aan de ziggo mensen op dit forum die zich belangeloos inzetten.
   
 7. Als je zelf zulke goede ideeën hebt: http://corp.ziggo.nl/Werken+bij+ons/Werken+bij+ons.htm kijk eens naar onze vacatures ;) Maar ik verzeker je dat er heel hard nagedacht wordt en dat al; jouw antwoorden allang een keer voorbij zijn gekomen in dit denkproces :)
   
 8. Op dit moment wordt er keihard gewerkt aan het naar binnen brengen van de @Home klantenservice. Die van Multikabel en Casema zijn al intern. :)
   

 9. Nou super, ik heb er ook wel vertrouwen in dat het goed komt.
   
 10. Hier heb ik lang na gekeken maar ik woon in Limburg (Kerkrade) dus de afstand is te groot... Heb bij Essent (@Home) eens solliciteert maar door bloemen werd mij medegedeelt dat ik te oud ben.. (vandaag 55).

  Je vraagt voor ideeën en dan geef ik een paar en dan zijn ze allang langs geweest.. Hoe moet ik dat weten wat er bij jullie gesproken wordt...
  Waarom is er dan nog niets met die ideeën gedaan...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina