1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo kan geen pakket versturen!

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door robbertos, 20 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo allemaal,

  Ik moet uit frustratie dit verhaal toch echt even kwijt. De bedoeling 11 weken geleden was om een doe het zelf pakket alles in 1 extra te bestellen en binnen 2 weken in huis te hebben. Tot op heden heb ik dat nog steeds niet. Zie het verhaal hieronder:

  - 9 weken terug aangevraagd via Internet. Zou met 10 dagen binnen zijn. Ook een bevestigingsmail van gehad.
  - Na 2 weken niet binnen gekregen en dus gebeld. “U staat niet in het systeem meneer” Dus via Internet komt het niet aan. “Ik kan het nu telefonische opnieuw voor u bestellen” “Ja doe maar”
  - Na 2 weken nog steeds niet binnen en dus weer bellen. Op zoeken in het systeem en er blijkt een verkeerd huisnummer te zijn ingevoerd en dus is het pakket op een verkeerd nummer bezorgd. Het pakket is terug gestuurd naar Ziggo. “Meneer misschien kunt u een pakket ophalen aan de Balie in Alkmaar. Dan is het snel opgelost”
  - Aan de Balie in Alkmaar. “Nee meneer hier hebben wij helemaal geen pakketten, Dat doen wij niet” “We gaan het met Spoed naar u opsturen omdat het zolang heeft geduurd. Binnen 1 week moet u het hebben”
  - Na 1 week nog steeds niet binnen en dus weer bellen. “Meneer we kunnen niet vinden waar u pakket is gebleven. We bellen u terug” Nou dat terug bellen gebeurt niet! En dus weer bellen. Ik heb heel wat afgebeld maar werd niks wijzer.
  - Maar weer even naar de Bali in Alkmaar. “Meneer wij zoeken het op bij TNT. Dit is nog steeds de oude zending die verkeerd was bezorgd. Uw pakket is niet opnieuw verstuurd” “Lekker dan weer” “Wij gaan hem nu meteen opnieuw aanmaken en dan moet u hem binnen 2 weken hebben”
  - Dat was alweer 2 weken verder dat ze het pakket opnieuw gingen versturen
  - Na 2 weken nog steeds niet binnen en dus maar weer bellen. Ik heb een track en tracé nummer gekregen en het pakket zou aangemeld zijn bij TNT. Het track en tracé nummer gaf niks aan op de Site van TrackTrace
  - Na 2 dagen maar weer gebeld omdat het Track en tracé nummer niks terug geeft. “Meneer er zit een bug in ons systeem waardoor het nu elke keer fout gaat. We gaan het via een formulier buiten het susteem om versturen” “Hoe komen jullie dan aan dat track en Trace nummer” “Ja dat weten wij ook niet”
  - Inmiddels werkt het track en tracé nummer toch alleen is het pakket weer geweigerd en terug gestuurd naar Ziggo. Ik was even blij dat het geleverd zou worden maar natuurlijk gaat er weer iets mis! Bij TNT werd mij verteld dat Ziggo het pakket zou hebben gecanceled waardoor het niet bij mij is bezorgd.
  - 20-10-08 Weer gebeld met Ziggo. Het pakket wordt weer opnieuw verstuurd via een formulier buiten het systeem om. Het zou er met een week moeten zijn. Afgelopen vrijdag zou iemand dit al doen en heeft dit niet gedaan. Hoe moe kan je worden!

  Ik heb inmiddels al heel wat afgebeld met Ziggo en dat nummer is helaas niet gratis. Ook kan ik nu niet thuis werken waardoor ik genoodzaakt ben om in de file te staan. Ik ben er zo klaar mee!
   
 2. Stuur uw verhaal naar : support@home.nl met als onderwerp: WEBCARE
  vermeldt uw adresgegevens.
  vermeldt ook de geschatte telefoonkosten.
  succes,
  KingPin
   
 3. support@home.nl bestaat niet meer kreeg ik als reactie toen ik naar webcare iets wou opsturen.
   
 4. Kan iemand mij uitleggen waar dat webcare voor staat?
  Is dat het "magische" toverwoord? :wink:
   
 5. Robbertos, misschien moet je consumentenbond bellen...
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 21 okt 2008
 6. Waar reageer je op? Op de topicstarter of op de vraag: woordje webcare? Iets verduidelijking door gebruik te maken van quoten zou wel wenselijk zijn.
   
 7. sorry, mijn reply was voor robbertos, want webcare is een beetje offtopic.
  En ik heb mijn bericht boven aangepast, bedankt voor het melden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina