1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Gerucht: Nieuwe snelheden per 1 december?

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Ankh!, 19 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat een onzin weer! Mocht je het er niet mee eens zijn, dan moet je een klacht indienen. Ziggo levert alsnog de goederen waarvoor je betaalt, dus de kans op restitutie is gewoon 0. Een verhoging is mooi meegenomen, maar ze zijn tot niets verplicht, als alles goed draait.
   
 2. Krijgt Z3i dan wel nu al de 3 mbps upload (gezien de plaatsing van het sterretje)? Zo ja, dan is Ziggo goed bezig (anders ook wel in de toekomst, maar gezien Alles-in-1 wel al 3mbps upload kan). :mrgreen:
  Bedankt voor de post :thankyou:
   
 3. In mijn ogen spijkers op laag water zoeken... De verhoging gaat gefaseerd gebeuren, denk niet dat ze upload en download gescheiden aanpassen ;)
   
 4. apart, 2.0 kan deze snelheden ook makkelijk aan...
   
 5. Komt er in de loop van 2009 misschien ook nog een alles-in-1 pakket boven de alles-in-extra variant of kun je ze Z3i straks ook combineren met telefonie en TV?

  Goed nieuws trouwens!
   
 6. EuroDOCSIS 2.0 is toch inderdaad tot 30Mbit? Zat ook al te denken...
   
 7. Dus op het gelijktrekken van de upload bij Z3i wordt geen enkele andere upload gewijzigd? Jammer, aangezien de uploadsnelheid in mijn gebied nu juist minder goed is geworden sinds de migratie van @home naar Ziggo. Van effectief 175 KB/sec naar 150 KB/sec gegaan. Nu de downstream wel verhoogd wordt maar de upstream niet wordt de verhouding alleen nog maar schever.

  Slechts een kritische opmerking, ik besef me dat alle "gratis snelheidsverhoging" er is om blij mee te zijn.
   
 8. Jup, maar veel meer effectief volgens mij niet, en Ziggo heeft dit jaar al te kennen gegeven dat het in de toekomst de snelheden nog verder zal verhogen. Je zult die migratie naar nieuwe modems natuurlijk ooit moeten doorvoeren, vandaar gok ik dat dat nu zal gebeuren :)
   
 9. euro-docsis 2.0 kan theoretisch zelfs tot 50 mbit down en 27 mbit up.
   
 10. :censored:. Wat hebben we aan 15000 ipv 12000. Doe dan niks zeg. Verhoog liever die upload eens fatsoenlijk. Knal deze naar 3000 ofzo, we betalen toch meer als genoeg ervoor. Nee echt geweldig, 400kb/s omhoog in de download. Dat gaat voor mij nu wel snel genoeg hoor. Lang leve Ziggo!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina