1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Gerucht: Nieuwe snelheden per 1 december?

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Ankh!, 19 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik kan begrijpen dat als je alle rottigheid leest op forums het er niet positief uitziet. Vergeet echter niet dat de mensen waarbij het wel allemaal goed draait dit niet snel vertellen, en je dus veel minder vaak zal horen hoe goed een product is.

  Even los daarvan, de telefoon is in principe bij een bundel gratis, als je die dus niet gebruikt kan je wel van de bundelvoordelen profiteren, terwijl je de telefoon dan laat voor wat het is.

  Zoals gezegd, ik begrijp je punt wel hoor, maar dit zou ook een optie kunnen zijn...
   
 2. Ik hoop dat ze de upload van de Z3i ook gaan verhogen eigenlijk. Want nu is het een beetje scheve verhouding natuurlijk vergeleden met 3mbit up van het alles in 1 pakket. Verder is natuurlijk iedere verhoging welkom ;)
   
 3. Gebeurt ook :)
   
 4. @ziggo-user: het losse internet Z3 (dus niet i) krijgt straks ook een verhoging, of geldt dit alleen voor de alles-in-1 combinatie pakketten?
   
 5. Lees ook de eerdere postings: verhoging geldt voor alle pakketten en abonnementen.

   
 6. Thnx! Heb het nog een keer gelezen, was na het lezen van het woord pakket in de war en dacht dat het alleen de triple-play combinaties betrof.
   
 7. Ik wi niet stoken hoor, maar KPN ligt de laatste tijd ook regelmatig dwars en sinds wij 'Alles in 1 Extra' hebben, is de 'Ziggo'-lijn nog niet 'dood' geweest... Het kost je niets extra's en zijn de kosten van het bellen maandelijks hoger dan de kosten van het KPN abonnement? Ervaar het eens zelf en oordeel dan later...
   
 8. Telefonie werkt hier zonder problemen. Wij hebben maar één keer uitval gehad, en dat was met de grote storing toen het net Ziggo was geworden. Internet is de upstream altijd constant. De download snelheid (speedtest.net) wil wel eens traag zijn.
   
 9. wordt Z3 ook nog verhoogd?
   
 10. Mooi dat de snelheid word verhoogd. Ik hoop met die upgrade ik eindelijk is in de buurt kom van de upload snelheid waarvoor ik betaal want tot nog toe komt het niet boven de 2 mbit uit. Download snelheid nooit problemen mee is altijd goed.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina