1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Geen verbinding met www.ziggo.nl

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Sloot, 18 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb vanaf 20.00 uur geen verbinding kunnen maken met www.xbox.com en .nl. Eerst dacht ik dat het aan het live netwerk lag maar na wat onderzoek te hebben gedaan bleek dit niet het geval te zijn.

  Nu dacht ik, laat ik eens op www.ziggo.nl kijken of er storingen zijn. Helaas, ik krijg geen contact met de website. Hebben meer mensen hier last van? Andere websites heb ik geen problemen mee.
   

 2. yep hier ook, het blijft aan de gang van het ene probleem in het andere. de ene site is er snel de andere niet :no:
   
 3. kan er gewoon op komen
   
 4. Ik ondervind ook traagheid naar sommige plekken op het net
   
 5. er zijn problemen met de traagheid van het internet. ook gamers zullen problemen ondervinden, verder is het surfen en downloaden traag.:cry:
   
 6. geen verbinding

  Ik kan wel op alle sites behalve ziggo, MSN is supertraag en krijg geen mails weg:censored:. Bijna zeker dat dit bij Ziggo ligt, ook niet de eerste keer :(
  Alle andere computers in netwerk hebben zelfde probleem, router gereboot, speedtest.nl geeft acceptabele snelheid. Moet maar weer snel over zijn.:evil: Wordt er wel een beetje simpel van. Wordt het aardig zat. Die meneer op tv weet het aardig te vertellen, maa ik heb net iets te vaak zonder internet en/of telefoon gezeten.:no:
   
 7. Ziggo is weer Bagger

  Ik surf nu (weer) via mijn GSM, te dol voor woorden natuurlijk met een duur Z zoveel abbo van Ziggo... Hoe lang blijven ze nog kutten bij Ziggo? Ik begin het zat te worden, het geduld is op en ik ga uitkijken naar een goede vervanger :giveup:

  :no: Wat zijn het toch ongelooflijke prutsers, we willen gewoon een stabiel netwerk!!!
   
 8. kom je nu alleen om te klagen ofzo? :roll:
   
 9. blijkbaar moeten we maar gewoon niet internetten op de zaterdagavond... ook hier bagger...email ophalen gaat langzaam..sites werken niet of traag..en maar incasseren :?
   
 10. tis 02.00 uur..en de snelheid lijkt weer normaal te zijn (terwijl de rest van Nederland slaapt :pompom::pompom::pompom:)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina