1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

alphaCrypt classic CI module 3.16

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door ajaxmen, 18 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. alphaCrypt classic CI module 3.16 is daar al meer over bekend of deze module's nu ondersteunt worden,ik wil er een in mijn sony bravia zetten maar ik wil wel weten of hij dan ook blijft werken,en of het goed werkt in mijn sony bravia kdl-40d3500.mischien weet ANONIEM hier iets meer over te vertellen.die dingen zijn vrij duur en al ze het dan niet doen of maar heel even is het weggegooid geld
   
 2. Deze modules worden nu niet ondersteunt en zullen niet ondersteunt worden door onze kabelboer. Of jij dat dan nu weggegooid geld vindt, tsja. Anoniem zal niets anders vertellen... Volgens mij gaat de Sony ook wat anders om met die Alphacrypt dan andere teevee's.

  Gert.
   
 3. AlphaCrypt is nooit ondersteund en zal ook niet ondersteund worden. Ziggo zal volgend jaar zelf CAM modules leveren, die gebaseerd zijn op CI+. De prijs zal ook verder onder de prijs van een Alphacrypt module liggen. Verder kan niet uitgesloten worden dat de Alphacrypt op een bepaald moment geheel niet meer zal werken. Zodra er meer bekend is over beschikbaarheid van deze nieuwe CI+ CAM module en iDTV's die ook CI+ ondersteund worden zal ik dat hier uiteraard melden.
   
 4. wanneer komen Ziggo CAM modules?

  :?: Anoniem, heb je al enig idee wanneer Ziggo met de CAM modules gaat komen? Je geeft aan dat dat volgend jaar zal zijn. Moet ik echter aan begin 2009 denken of gaat het allemaal langer duren en wordt het pas in de loop van het jaar? Hoor graag van je, wil namelijk graag gebruik gaan maken van de digitale tuner in m'n Sony LCD (ipv de set-top-box).
   
 5. Anoniem, betekent dat de huidige TV's met een geïntegreerde DVB-C ontvanger met een CI-slot (dus geen CI+) zoals vele Sony Bravia tv's straks niet meer werken? Of komt daar straks ook een aparte CAM module voor beschikbaar?
   
 6. module

  zie het al weer voor me heb je een tv met ingebouwde decoder ,moet je straks weer een tv hebben van een speciaal merk om die module van ziggo te kunnen gebruiken.waarom niet meteen standaard producten op de markt .
   
 7. Het zijn straks standaard producten, met een standaard slot die de huidige TV's gaan opvolgen.
   
 8. Vraag is alleen of de huidige TVs met DVB-C tuner uptegraden zijn naar een CI+ slot (neem tenminste aan dat een CI+ CAM niet in de huidige CI slots gaat).

  En ben erg geïnteresseerd in het antwoord omdat ik in de markt ben voor een nieuwe LCD TV en in ieder geval niet geïnteresseerd ben in de volstrekt oninteressante LCDs die Ziggo nu al wel gecertificeerd heeft.

  Of is het toch wachten tot ooit Ziggo eens duidelijk maakt waar de digitale tuners in TVs aan moeten voldoen, er fabrikanten zijn die dit ook daadwerkelijk leveren en dit ook nog modellen zijn die je wilt kopen?

  Overigens, de TV die ik op het oog heb is de Sony KDL-40Z4500
   
 9. Ga er maar vanuit dat het niet te upgraden zal zijn.
  Het is nl meer dan alleen verschil in software, iets waar Sony overigens al moeilijk over doet om te upgraden bij de klant.
   
 10. Dus met mijn Sony 40V3000, blijft het altijd met een setup box werken?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina