1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Problemen bij ziggo houden aan (filmpje)

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door vinnie-terranova, 17 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Onderstaande link is een item bij RTV Utrecht (17-10-2008) over aanhoudende problemen bij Ziggo. Zelf geen problemen met Ziggo maar voor de liefhebber........heb er zelf een beetje sarcasme aan toegevoegd.....

  http://www.youtube.com/watch?v=2g8YWA7HDqg
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 18 okt 2008
 2. Gelukkig hier erg weinig klachten de laatste tijd.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 18 okt 2008
 3. Tja, ik zit ook met een probleem dat al vier weken ligt te wachten tot de juiste persoon zin heeft om het aan te gaan pakken.

  Sorry, maar zelfs bij energiemaatschappijen gaan dit soort dingen binnen een dag. Een klant hoort niet te wachten en letterlijk "aan het lijntje"gehouden te worden. Ziggo is de onvrede zelf aan het kweken en aan het versterken door een daadkracht tot onder het nulpunt.
   
 4. Met telefoon en Internet kun je gewoon overstappen, maar voor Digitale TV ligt dit heel anders.

  Je bent immers gebonden aan de provider in je regio, overstappen is niet mogelijk. Tenminste niet naar een gelijkwaardige dienst.
   

 5. Een ander probleem is dat veel mensen niet willen overstappen aangezien ze jarenlang bij hun oude provider naar te vredenheid producten hebben afgenomen. Ik weet één ding en dat is dat de Ziggo-mensen keihard werken, alleen waaraan weten we als klant niet.


  Wanneer ik een migratieprobleem heb en een bepaalde afdeling moet dit oplossen dan moet de helpdesk je gelijk doorzetten naar deze afdeling en niet eerst zelf doormodderen en het dan doorgeven. Daar gaat het al mis. Mensen willen direct geholpen worden met direct resultaat en niet steeds weer hoeven bellen met een helpdesk die alleen maar telefoontjes aanneemt en vervolgens met het telefoontje niet het juiste ding doet.

  De Ziggo-helpdesk is geen helpdesk (of klantenservice). Deze mensen zitten er echt alleen maar om telefoontjes aan te nemen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina