1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Al drie weken geen telefonie van Ziggo

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door Jesa, 17 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb mijn abonnement bij ZIGGO (@HOME) opgezegd per 1 december 2008 i.v.m. een verhuizing. Nu blijkt per 29-9-2008 het telefoonabonnement per direct stopgezet te zijn omdat iemand de VERKEERDE datum heeft ingevoerd bij ZIGGO. In plaats van 31-11-2008 is er 31-11-2007 ingevoerd. Verschillende keren gebeld, gemaild. Er staan drie taken open. Alle afdelingen gesproken, maar niemand kan me helpen.

  Vandaag een e-mail terug gehad van de klantenservice; Indien u geen gebruik kunt maken van telefonie heeft u voor die dagen recht op restitutie van 1 Euro per dag. :shock:

  Ziet iemand hier nog mogelijkheden?

  By the way: Internet doet het (nog) wel, onze e-mail adressen niet.

   
 2. Niet bellen of mailen

  Ik ben zelf vorig jaar verhuisd en heb toen een paar maanden lang alleen maar ellende met @HOME gehad. De aansluiting moest worden verhuisd naar het nieuwe adres maar ik heb ruim 2 maanden geen gebruik kunnen maken van de telefoon. Oneindig bellen en mailen met de Klantenservice leverde totaal niets op. De medewerkers aan de telefoon zijn ontzettend ondeskundig en lezen alles volgens een vast telefoonscript. Ik was het zo ontzettend zat dat ik op een gegeven ogenblik naar het kantoor van @HOME in Groningen ben gegaan en aan de medewerkster van de Klantenservice e.e.a. heb voorgelegd.

  Eindelijk werd er actie ondernomen en nog dezelfde dag (het kan dus wel!!!) kon ik weer gebruik maken van de telefoon. De onkosten die ik met mijn mobiele telefoon heb moeten maken heb vergoed gekregen.

  Kortom: ga naar een kantoor van @HOME (ZIGGO) en leg daar duidelijk je probleem uit en eis dat het binnen 2 dagen is opgelost en dat je alle extra kosten vergoed krijgt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina