1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Brand bij Ziggo

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door tja, 17 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bij Ziggo aan de Dokter van Deenweg in Zwolle is vanmorgen iets voor 10.00 uur een inpandig stroomhuisje ontploft.

  Daarbij zijn zeven gewonden gevallen, van wie één ernstig en één licht gewonde. Vijf mensen zijn met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis gebracht. De brand is onder controle. De brandweer en andere hulpdiensten zijn met groot materieel uitgerukt. Het gebouw en een aantal omliggende kantoorpanden zijn enige tijd ontruimd geweest. Naar de oorzaak van de brand wordt onderzoek gedaan.


  http://www.rtvoost.nl/nieuws/?page=1&cat=1&id=89248


  Ziggo heeft twee panden in Zwolle, een kantoorpand en het NOC. De brand heeft gewoed in het kantoorpand.
   
 2. Vrijdagochtend 17 oktober rond 10.00 uur is in ons pand Le Verseau Zwolle brand uitgebroken. Hierbij zijn twee gewonden gevallen: één zwaargewond en een lichter. De getroffenen zijn elektromonteurs van de firma BAM. De brand werd veroorzaakt door een kortsluiting tijdens het werken aan de elektrische installatie in de kelder. Het pand werd snel ontruimd.
  Update: om 13.00 uur zal er in de voormalige kantine van het NOC in Zwolle, dat nog gewoon functioneert, een bijeenkomst zijn met Dedi Veldhuis en woordvoerder Gradus Vos over de stand van zaken en uitwisseling met collega's die erbij waren toen het gebeurde.

  Er ontstond een steekvlam die de getroffen monteurs van dichtbij verbrand heeft. Eén van hen heeft zware brandwonden aan zijn gezicht en bovenlijf, de ander is er minder slecht aan toe, maar ook naar het naburige ziekenhuis in Zwolle afgevoerd. Familieleden van de twee betrokkenen zijn inmiddels door BAM geïnformeerd.
  Daarnaast ademde een aantal BHV’ers van Ziggo roetdeeltjes binnen; zij zijn ook voor onderzoek naar het ziekenhuis. Het baart de directie en medewerkers van Ziggo veel zorg. Vice-president HRM is onderweg naar Zwolle. Het snelle en doortastende optreden van de BHV heeft de rust onder de aanwezige medewerkers verzekerd.

  De brand in het pand Le Verseau is inmiddels (11.00u) geblust en de etages worden gelucht om de rook te verwijderen. De brandweer heeft het gebouw echter nog niet vrijgegeven. Dat zal zeker niet voor 12.00 uur gebeuren en dan alleen maar om de spullen te halen; de elektriciteit zal vandaag niet meer aangesloten worden.
   
 3. bij www.nu.nl staan foto's. daar wordt gesproken over het kantoorpand
  en onderstaande link ook video


   
 4. Sterkte voor de getroffen BAM medewerkers en complimenten voor het optreden van de BHV-organisatie.

  Hier blijkt het nut van een bedrijfsnoodorganisatie maar weer uit.
   
 5. Mee eens, ik zag ook de BHV medewerkers op de foto's/video

   
 6. en ik zat in het kantoorpand..
   
 7. Gelukkig ben je ongedeerd..:)
   
 8. ik wel, maar er is naast een lichtgewonde en diverse bedrijfshulpverleners met ademhalingsproblemen ook 1 zwaargewonde.
   
 9. Heel veel sterkte voor de gewonden..

  Ik denk dat je dit kunt doorgeven uit naam
  van het hele Forum hier..
   
 10. Ja, ook volgens mij namens iedereen hier.
  Sterkte er mee Anoniem, ook je collega's.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina