1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

We need your help!!

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Ziggo_Enquete, 17 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nope, Tros is aan mijn bureau geweest ;) Dus niet undercover :)
   
 2. Zo een enquete houden op een forum waar alleen problemen besproken worden, dus waar de meeste mensen komen die alleen maar problemen hebben, geeft geen waardevolle uitslag.

  Er zijn tal van Ziggo consumenten waar het allemaal perfect werkt en hier dus niet posten of zelfs van het bestaan van dit forum weten.
  Een uitslag die je enquete gaat geven is dus niet waardevol.
   
 3. ik vind het eigenlijk ongepast wat Ziggo_enquete hier doet.
  proberen op een makkelijke manier aan mensen te komen die met de enquete mee doen.
  ik heb daarom ook een negatieve beoordeling aan Ziggo_enquete gegeven, want deze gaat zonder veel te vertellen email-adressen ronselen.
  ik heb geen zin om de regels van dit forum erop na te lezen, maar ik kan me zomaar voorstellen dat deze regels zoiets zouden verbieden
   
 4. ze doen er een beetje spannend over, maar het is een leuke simpele enquete. Eerder al aangegeven dat het weinig representatief zal zijn daar ze op een gebruikersforum zitten die voornamelijk gefrustreerd zal zijn...
   
 5. Mensen doen vrijwillig mee.. We zijn geen echt onderzoeksbureau:?
  We zijn een groepje jongeren die voor school een project uitvoeren. 1/6 deel van de enquete proberen we hier te krijgen. De rest wordt op straat gedaan. U hoeft toch niet te reageren als u niet wilt, dat is uw keuze. Er zijn gelukkig mensn die wel mee willen doen, daar hebben wij hebben wij heel veel aan.

  Dit is trouwens de eerste keer dat we vanuit school zoiets moeten doen wij moeten dus ook nog alles leren. Ik vind het jammer dat sommige mensen er meteen zo negatief op reageren.

  De mensen die wel wilden meewerken hebben na het terugsturen van de enquĂȘte de doelstelling gekregen van ons project. In die mail terug hebben we ook advies, tips of opmerkingen gevraagd. Hier is heel erg positief op gereageerd. We zullen de leerpunten zeker meenemen bij het volgende project.
   
 6. Ik heb ook meegedaan aan deze enquete. Deels omdat ik met eigen waarneming wilde ervaren wat deze inhield. Het is inderdaad een vrij simpele enquete, waarin geen persoonlijke zaken, buiten leeftijd en woonplaats, gevraagd worden. Ik heb hun ook persoonlijke tips gegeven hoe een enquete wat profesioneler gehouden kan worden en hoe te handelen VOOR zij mensen gaan benaderen.

   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina