1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Oud-KPN tel. nummer behouden ?

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door mvveelen, 16 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nee, je koopt alleen een CAM module en een losse smartcard, die kan de winkel waar je de CAM koopt gewoon aan je leveren. Weet niet precies hoeveel ze daar momenteel voor rekenen, startpakket is dacht ik 29 euro, maar misschien is het minder samen met een CAM.

  Maandelijk betaal je niets als je alleen standaard-kanalen kijkt, je moet dan alleen de smartcard laten registreren. Wil je de extra pakketten dan kost dat gewoon het maandelijks tarief. Het HD pakket heeft nog maar een paar zenders. Alle prijzen vind je wel op de ziggo site bij digitale TV.

  Ik neem aan dat je wel alle zaken gelezen hebt over CAM's die niet altijd in alle TV-toestellen werken en dat ze in de toekomst misschien onbruikbaar worden. Dus wordt niet boos als het straks toch niet zo blijkt te werken als je gedacht had...
   
 2. Ja, ik had dat idd gelzen. Die verkoper zei ook dat ik niet bij hem terug hoefde te komen om de module om te ruilen als hij niet zou werken.
  Dat wordt dan dus eerst een andere zaak polsen of zij wel bereid zouden zijn 'm te ruilen als ie niet zou werken.

  Wat ik nu dan eigenlijk wil is gewoon digitale TV, het basispakket, met de mogelijkheid de paar HD zenders die er nu al zijn ook te kunnen zien in HD.
   
 3. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant bij Botman in Hoorn. Ik was er afgelopen zaterdag nog en vroeg of ze mijn CAM module willen updaten omdat ik geen PCMCIA slot meer in mijn notebook heb.
  No problem. "Wel even bellen van tevoren omdat degene met het notebook niet altijd op de zaak is".

  Als jij daar een tv besteld die het volgens hen moet doen met een CAM icm Ziggo, dan kan je daarop vertrouwen. Tot Ziggo het afkapt. Maar dan kan je het de winkel niet verwijten dat ze na 3 maanden de CAM niet meer terug willen nemen.

  Heerlijk dat er nog zulke zaken bestaan! (geen familie o.i.d.) :grin:
   
 4. Mooi, dan wordt het Botman. Goede service als ik het zo lees !
   
 5. Sterkte!

  Het is een "gevaarlijke" winkel met heel veel schitterende B&O en Loewe toestellen.
  Probeer dan nog maar eens met een JVC, Philips of Sony naar huis te gaan. :oyeah:
   
 6. Whahaha, nou, voor wat betreft de apparatuur : ben al voorzien, net een nieuwe Sony 40W4000, dus aan mij kunnen ze even niets slijten ;)

  Wordt vervolgd.
   
 7. Ik heb zojuist (eindelijk) gebeld met Botman en als de Alphacrypt CAM module niet werkt dan kan deze geruild worden, MAAR hij zei erbij dat het meestal niet aan de kaart ligt maar juist aan de aansluiting op het huisadres. Misschien de sterkte van het signaal ofzo ?
  Ik vond dat nogal vreemd, want dat had ik nog nergens eerder gehoord / gelezen.

  Daarbij kost de Alphacrypt bij hun 150 euro, is dat ook niet wat veel ?
   
 8. Tja, de goedkoopste welke ik op het internet kan vinden is 114 Euro. De vraag is of je hem daar ook terug kan 'brengen' indien het niet werkt?
  Je kan niet altijd voor een kwartje op de eerste rang zitten. :)
   
 9. Nee, snap ik, de goedkoopste die ik kan vinden is 106 euro bij cardwriter.nl

  Heb wat dat betreft liever wat zekerheid, hoewel ik begrepen heb dat bij cardwriter ook niet al te moeilijk wordt gedaan als het niet werkt. Dan moet ik alleen iets verder rijden, maar dat geeft niet omdat ik toch al het hele land rondcruise.

  Even een nOOb vraagje : de HD kanalen (nu nog niet veel, maar stel dat begin 2009 gestart wordt met NED1, NED2 en NED3 in HD uit te zenden), kan ik die met deze module ook gewoon in HD kwaliteit bekijken, of ben ik het spoor nu echt bijster ;) ?
   
 10. Dat heb ik wel begrepen uit wat ik hier regelmatig lees. Mijn Loewe had indertijd nog geen ingebouwde HD dus zelf heb ik alleen de SD kanalen.
  Overigens gebruik ik mijn CAM bijna nooit daar ik er ook een Samsung 360 naast heb staan.
  Ik had er niet bij stilgestaan dat ik anders nooit het ene kanaal kon kijken terwijl ik wat anders wilde opnemen. :oops:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina