1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Welke ontvanger stuurt Ziggo?

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door vinnie-terranova, 16 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ik heb gisteren een alles in 1 pakket besteld (telefonisch bij ziggo) met een hd ontvanger. (ik kon niet kiezen tussen de humax en samsung) Vandaag heb ik opnieuw telefonisch contact gehad met ziggo, en kon men mij vertellen dat ik een samsung toegestuurd ga krijgen. (jammer omdat ik liever de humax had willen hebben)

  Nu heb ik even op internet de humax en samsung vergeleken en nu blijkt het dat de humax onder de gebruikers veel beter uit de bus komt dan de samsung 360r

  Zijn er ook mensen die mij kunnen vertellen wat dan de grote voor en nadelen zijn tussen deze twee ontvangers. ??

  Is de samsung 360 echt zo dramatisch? ik lees op verschillende site dat je op moet letten je de 360rA (met a dus) moet hebben. Heeft iemand al ervaring met de door ziggo toegestuurde samsung 360 HD ontvangers? Zijn dat recievers serienummers met een ''A'' (de nieuwe dus)?????


  weet iemand ook waarom er verschil zit in de ontvangers? zo ben ik verschillende tegengekomen met een ander front, de zilveren bijv. (met het display aan) heeft bijvoorbeeld een mooier display dan de rest! wie ziet door de bomen het bos? en kan wat voor mij kappen om het overzichtelijk te maken?

  [​IMG]


  [​IMG]

  [​IMG]


  [​IMG]
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 16 okt 2008
 2. Wat mij betreft een perfecte ontvanger.
  In het begin (1,5 jaar terug) deed mijn HDMI het niet maar er kwam keurig een monteur langs die inwendig iets heeft vervangen en sinds die tijd probleemloos. Wel verbeteringen (traag zappen) dmv sw updates gekregen.
   
 3. Ik heb via Internet een Alles-in-1 pakket besteld. En als ik zo de prijzen bekijk en op de links bij de informatie klik, dan kan ik niet anders concluderen dat er een Humax geleverd gaat worden .:pompom:

  Als ik een Samsung krijg gaat ie terug! Er zijn te veel problemen met dat ding......
   

 4. Bel morgen de klantenservice maar, ze kunnen je bestelling raadplegen en zien welke ontvanger je toegekend hebt gekregen. Hoogstwaarschijnlijk is dan bij jou ook de samsung. Heb ik vanmiddag bij twee medewerkers gedaan, en die konden zien dan het een samsung ging worden! Geen Humax dus!!! Je hebt geen keus bij ziggo, voor keus moet je helaas zelf shoppen.
   
 5. Waar baseer je dat op?
  Er waren problemen met de eerst serie maar leg mij eens uit wat de huidige problemen zijn.
   
 6. Er zijn nog steeds problemen mee. :evil: Deze week was ik bij een kennis waarbij de Samsung geen beeld gaf via HDMI. Die was twee maanden geleden bij de MM aangeschaft.
  En volgens berichten, o.a. op dit forum, is dat een bekend probleem....
   
 7. Dan zijn er ws nog steeds oude modellen in omloop of je kennis heeft niet alle instellingen goed staan voor HDMI.
  Ik zal niet ontkennen dat er problemen zijn (geweest) maar zoals zoveel problemen welke je in fora leest, komt er ook veel voort uit onkunde van de gebruiker.
  Zelf ben ik behoorlijk technisch maar als ik mijn audio/video spullen ooit moet verhuizen zal ik dat gigantische oerwoud aan kabels (scart/HDMI/optical audio etc) eerst labelen want om alles opnieuw te moeten gaan uitzoeken is een crime. :wink:
   
 8. Ik heb ook nog een oude 360 thuis, maar heb er sinds de laate update (132) geen problemen meer mee.
  Traag zappen is ook geen probleem meer.
  Hij zapt wel trager dan analoog maar dat is nou eenmaal zo, maar ik heb binnen een seconde een ander kanaal hoor.
  Verder zijn er geen problemen meer bij mij.
   
 9. Hier de samsung hd360rs en werkt als een tierelier!!!!!!:oyeah:
   
 10. Ja logisch, dat is een S type. :wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina