1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eurodocsis 3.0/snelheidsverhoging over de 100Mbps

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door kingpin!, 16 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Eurodocsis-3 modems zijn anders, maar voordat je het kunt gebruiken moet ook de apparatuur in je regio/wijk hiervoor aangepast worden. Dat gebeurt niet direct overal. Maar op een gegeven moment zal het mogelijk zijn om overal een sneller abonnement af te nemen. De mensen die dat doen krijgen een ander modem, de rest kan gewoon het bestaande modem blijven gebruiken met abonnementen tot zo'n 40Mbit/sec dacht ik.
   
 2. Eerst zien dan geloven! Ziggo zegt zoveel. Ik haal nu al niet eens de 3mbit upload in MK gebied. Laat ze dat eerst is in orde maken ...
   
 3. Buiten dat, de prijzen van Ziggo voor internet zijn helemaal niet zo concurrerend. In de Casema tijdperk heb ik al diverse keren iemand aan de deur én aan de telefoon voor mogen rekenen waarom ik NIET overstap naar een all-in-one-pakket. Hoewel een 100Mbit lijn héél aantrekkelijk is ben ik bang dat de prijsstelling wel zal voorkomen dat ik ga switchen.
   
 4. Dit is toch al oud nieuws....
  ze zouden dit jaar ook nog met een snelheidsverhoging komen... het wordt tijd dat ze die eens gaan aankondigen met nog 2,5maand te gaan...
   
 5. Die snelheidsverhoging zal wel weer alleen voor All-in pakketten gaan gelden en niet voor mensen met losse abonnementen. Wedden ??
   
 6. Die weddenschap ga je verliezen. :wink:
   
 7. Weet je wat 2350Mbits is? Dat is sneller dan een server in een datacenter...

  Zal wel 2.35MBps moeten zijn. :oyeah:
   
 8. Of 2350KB/s...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina