1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

andere ontvanger gekregen dan besteld

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Rob61, 15 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. :giveup: Heb vanavond een pakketje binnen gekregen van ZIGGO waarin een Humax IRHD-5000 decoder in zou moeten zitten, volgens de persoon bij ZIGGO die ik verleden week aan de telefoon had toen ik mijn abonnement om liet zetten naar Alles in 1. Kon kiezen welke HD ontvanger ik wilde hebben, vroeg expleciet of er een Humax zou worden geleverd, kreeg als antwoord: meneer 100% zeker. En wat denk je wat er in het pakketje zit een Samsung DCB-H360R . Wat moet ik nu, Afd. Verkoop vanavond aan de telefoon gehad, antwoord: we leveren alleen de Samsung en niet de Humax. En ik wil juist de HUMAX, want conform de internet site van ZIGGO hoef ik maar € 99,00 voor een HD ontvanger te betalen.
   
 2. HD ontvanger

  Niet dat ik zo blij ben met Ziggo maar de Samsung die je noemt is een HD ontvanger.
   
 3. ik heb hier ook al over gesproken met de klantenservice, ik kon inderdaad geen voorkeur opgeven voor een hd ontvanger. Ik wilde nl een samsung. Maar kreeg te horen dat ik er een toegestuurd krijg die ze '' op de plank'' hebben liggen. Ik kreeg het bij de medewerker (met overleg andere collega) niet voor elkaar om de samsung te ontvangen. Ik kreeg dus als advies om naar de winkel te gaan, dar een samsung te halen en daarna een alles in 1 pakket te nemen. Beetje vreemd dat je geen voorkeur op kunt geven bij ziggo zelf............. dus dan maar naar de winkel
   
 4. Het lijkt me voor Ziggo niet te doen al dat onderscheid te maken. Dat maakt de kan op (nog meer) fouten alleen maar groter. In deze geef iK Ziggo groot gelijk.
   

 5. volgens mij is dat een kleine moeite, en klantgericht........... dat laatste willen ze naar eigen zeggen graag zijn.........

  ik heb trouwens het alles in 1 pakket nu genomen (met HD ontvanger) Ik wacht het even af, maar als de postbode met de samsung 360 voor de deur staat, stuur ik de hele handel weer rechtstreeks terug naar ziggo.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 15 okt 2008
 6. Ik heb vandaag de klantenservice van ZIGGO aan de lijn gehad. Alles uitgelegd.....voor de derde keer....., maar kort gezegt "For get it". Je krijgt een Samsung, je kan hem retourneren op eigen kosten maar ....ze geven niet de garantie dat je dan een Humax krijgt. De kans is groot aanwezig dat je gewoon weer een Samsung krijgt want deze hebben ze in OVERVLOED op voorraad. Uitgelegd dat op de site van ZIGGO je op twee sporen wordt gebracht, ze aan het handje door de site laten gaan maar ja....bij het klikken op de ene button "bestellen" zie je als je op een vraagtekentje klikt dat er staat Samsung HD. Maar klik je eerst op info dan kom je uiteindelijk via allerlei stappen bij hun partnersite Sluitallesaan.nl aan en daar kan je alleen voor de Humax kiezen maar moet je ineens € 199,00 extra betalen i.p.v. € 99,00.
  Je was één ding vergeten namelijk klant misleiding.....Maar wat gaan ze nu aan de site doen niets, want de link naar "Digitale ontvangers" die is begin deze week ineens aangepast, want verleden week was deze op een paar kleine dingen iets anders, maar wel belangrijke dingen....VOOR DE KLANT.
   
 7. Hee, waar kennen we dit soort kabelboer aktie's van? O ja, het eredivisiekanaal...

  Gert.
   
 8. Internet en bellen

  Ik heb op 8 september de verkeerde modem gekregen en kan vanaf die datum wel internetten, maar niet bellen. Na diverse telefoontjes aan ziggo (met mijn gsm) werd mij tot 5x toe beloofd dat ik een nieuwe modem zou krijgen. Die heeft een monteur inmiddels afgeleverd (waarom is mij een raadsel) maar ik heb nu nog steeds geen activatiekode en dus geen telefoon. kan iemand mij helpen??????
   
 9. EDIT:
  Ik zie dat je de vraag ook in het telefonie-deel van het forum stelde, daar heb ik je ook geantwoord. Reageer daar aub en niet hier.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina