1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Is Cisco de enige HD ontvanger met harde schijf?

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door ramakandra, 13 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Is Cisco de enige HD ontvanger waar een harde schijf in zit? Ik gebruik "programma gemist" en "TV-Theek" toch niet. En dat is volgens mij wat deze decoder zo duur maakt? Eind deze maand loopt mijn satelliet abonnement af, dus ik moet nu iets gaan kopen. Maar twijfel tussen de Samsung zonder harde schijf en deze met harde schijf.
   
 2. Lees eerdere topics zou ik zeggen.

  Maar goed: ja, de Cisco is NOG de enige. Pas in het tweede kwartaal 2009 schijnt er ook één van Humax te komen.

  Maar de Cisco is niet door interactieve TV zo duur, hij is door de combo van HD en een harddisk zo duur.

  Kijk maar eens wat sateliet HD ontvangers met harddisk kosten: de Humax HD ontvanger met harddisk voor satelliet is nog fors duurder dan de Cisco (OK, hij heeft wel minimaal een dubbel zo grote harddisk). Zie http://kieskeurig.nl/kopen/DC800B5BB4B8EC02C125745F0034E2FE.htm

  Kortom: alternatieven voor de Cisco gaan echt niet (veel) goedkoper worden. Hooguit hebben ze andere opties en mogelijkheden of een grotere hardere schijf.
   
 3. Tja.. Of het je qua prijs gaat helpen weet ik niet, maar je hebt evt ook de Dreambox800 welke uit te rusten is met een DVB-C tuner. Programma gemist en de videotheek krijg je er niet mee, maar de box opent wel andere leuke mogelijkheden ;)
   
 4. Ik had de topics door gelezen, en kwam daarom tot de conclussie dat de meeste hem te duur vinden.. vandaar dus mijn vraag!


  Daar heb ik wel aan gedacht. Maar er zal best een moment komen dat Ziggo alleen nog beeld geeft op zijn eigen tuners.
   
 5. Ik denk dat dat wel mee zal vallen, al weet je dat natuurlijk nooit 100% zeker. Maar er komen juist steeds meer Tuners & TV's die met de Ziggo kaartjes overweg kunnen, dus het lijkt me stug dat Ziggo deze mensen dadelijk in de kou gaat zetten, terwijl ze deze producten nu zelf op hun site aanraden.
   
 6. Ziggo heeft anders aangekondigt precies dat te gaan doen. En de TVs met digitale tuner die ze zelf aanraden zijn die paar TVs die wel gecertificeerd zijn (maar je om andere redenen niet wilt hebben).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina