1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Iemand ervaring met een "card splitter"

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door yuckotheclown, 13 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. inderdaad... maar als je slim bent, vraag je leverancier of je het terug kunt sturen, als het niet goed gaat ;)
   
 2. Je zou ook even kunnen wachten tot bekend is wat er nu per 1 december gaat gebeuren mbt de extra smartcards. Zonde om iets te kopen als straks blijkt dat je het niet nodig hebt....
   
 3. Ik heb er ervaring mee. Werkte op zich in een samsung 9401 decoder en een alphacrypt cam. Toch viel af en toe het beeld bij mij een paar seconden weg en daarom is het uiteindelijk toch de deur weer uit gegaan. Weet niet of dit aan storing lag of iets anders, maar ik kreeg het niet weg.

  Dit is ongeveer 2 jaar geleden, dus hoe het nu gaat weet ik niet. Was wel hetzelfde merk. Toendertijd werd gezegd dat het niet in de Samsung PVR 850 werkte, maar wel in de HD ontvanger van Samsung, de 360 nogwat.

  Kijk anders eens op het forum op smartwi.net, de site van de fabrikant. Ik zat daar even te snuffelen en zag positieve berichten over de Samsung 850, dus kennelijk zit er ontwikkeling in.
   
 4. Ik heb een smartwi en twee Humax IR FOX-C ontvangers hierop aangesloten met de versie 8 smartwi kaartjes.
  Tot nu toe werkt het perfect.
   
 5. Ik heb bijvoorbeeld op mijn eerste kaart het uitgebreide pakket + Film1, deze zou ook op mijn tweede kaart komen, het is nu al 1 januari geweest, maar mijn tweede kaart werkt nog niet met het uitgebreide en film1 pakket??? Beetje vreemd en idd wel handig zo'n smartwi.
   
 6. Wachten op 1 maart dus. Dan krijg jij je uitgebreide pakket op je 2de kaart. Of daar dan ook Film1 bij zit durf ik niet te garanderen.

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina