1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Aantal ontvangers mailserver gewijzigd?

Discussie in 'Internet - Email' gestart door team89, 13 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Raymond, ik wil je graag geloven, maar hoe zet ik de delivery notification uit?? Alvast bedankt.
   
 2. Hi!

  In je mailprogramma, staat default uit, dus als dat aan staat heb je het ook ooit zelf aangezet. Daar dus :-)

  Maar los van dat denk ik niet dat dat veel uitmaakt, de limit is 50, zou ook met NDR moeten zijn.

  Paste eens een screenshot waaruit blijkt dat het 25 is, want het is 50 in alle configuraties.... Je gebruikt smtp.ziggo.nl ?

  Bye,
  Raymond.
   
 3. Nee, ik gebruik smtp casema.nl. Ik heb een paar weken geleden contact gehad met Ziggo klantenservice en hij vertelde mij, dat 25 het maximum is. Toen ik (per ongeluk) een mail probeerde te versturen naar 26 mensen kreeg ik een foutmelding. Vandaar, dat ik die 25 steeds blijf noemen. Maar wellicht is dat voor mensen, afkomstig van Home anders. Ik heb overigens nu weer andere problemen: een heel eenvoudig mailtje versturen naar mijn buren wordt onbestelbaar geretourneerd met de volgende melding:
  SMTP error from remote mail server after end of data:

  host mailin-02.mx.aol.com [205.188.249.91]: 554-:
  (ISP:B2) http://postmaster.info.aol.com/errors/554ispb2.html
  554 TRANSACTION FAILED

  Heb je enig idee wat er aan de hand is??
   
 4. Hi!


  De mailserver voor casema is al een paar weken terug omgezet naar Ziggo. Dus de oude Casema limits zijn niet meer van toepassing. Heel Ziggo breed is dit nu 50. Probeer ik al een tijdje duidelijk te maken maar toch houden er een aantal stug vol dat het een ander aantal is. :-)

  Bye,
  Raymond.
   
 5. Hallo Raymond, dat zal het dan zijn. Volgende keer probeer ik er gewoon aan 50 adressen te versturen. Heb je nog enig idee hoe/waardoor die foutmelding is gegenereerd?
   
 6. Email versturen

  Ik verstuur voor mijn bedrijf nieuwsbrieven naar over de 300 abbonnees
  Hier zitten 75 @home adressen bij. Geen van de mails komt aan.
  Weet iemand waar dit aan ligt?
  Staat de server (81.21.180.170) waar ik van verstuur op een blacklist?
   
 7. Als ze niet aankomen krijg je een bericht terug dat ze niet afgeleverd zijn, wat staat daarin? Kan je de body van een dergelijke retour-mail eens hier posten (wel even de emailadressen/namen van personen eruit halen).
   
 8. Ik heb hier ook problemen mee. Ik heb contact gezocht en Ziggo en kreeg te horen, dat ik (zonder voorafgaand bericht) ineens aan niet meer dan 25 mensen tegelijk een mail kan sturen ... en een of ander blabla verhaal, dat het allemaal volgens de Europese richtlijnen gaat. Kortom: als ik berichten wil versturen aan 300 mensen, dan moet ik een andere oplossing vinden ..... en die heb ik gevonden; ik stap over naar Alice: geen beperkingen m.b.t. het aantal geadresseerden, een snellere provider en nog een 'top' klantenservice. :pompom:
   
 9. Euh volgens mij heeft Raymond al meerdere keren herhaald dat dit toch echt 50 is :roll:

  Is een nog eenvoudigere oplossing voor, bericht in 6 delen splitsen en versturen, simpel, eenvoudig en doeltreffend :cool:

  Veel sterkte bij Alice, of het een wijze overstap is moet nog blijken. Of de klantenservice er beter is... ik heb zo mijn twijfels. Is het trouwens ook Alice die je een modem verstrekt waarvan je een aantal zaken niet zelf kunt instellen omdat je geen toegang hebt tot een of meerdere onderdelen van de webinterface?
   
 10. Raymond heeft dat inderdaad al meerdere keren gemeld, maar mij lukt het niet om aan meer dan 25 mensen een email te sturen.
  Hoe het bij Alice zal gaan, ik weet het niet. Ik kan op internet niet zo snel (veel) klachten vinden en tot nu toe word ik ' met respect' behandeld. Als het niks is, ben ik zo weer weg, toch? I'll let you know1 :frons:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina