1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo: video on demand in eerste kwartaal 2009

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door amiboy, 10 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ziggo verwacht tegen het eind van 2008 te kunnen starten met de volledige uitrol van zijn video on demand-programma, zodat de dienst in het eerste kwartaal van 2009 een feit is in het hele leveringsgebied.
  Zoals bekend gaat Ziggo tegelijkertijd de introductie van Eurodocsis 3.0 voorbereiden. Het bedrijf kan volgend jaar dan internetsnelheden van boven de 100 Mbps bieden.
  Dit is te lezen in een vooruitblik van de kabelaar op de rest van dit jaar en het begin van 2009. Ziggo is al begonnen met de introductie van video on demand in het voormalige Casema-gebied. Daar verkoopt het bedrijf nu ook HC-decoders van Cisco met ingebouwde harde schijf. Met dit apparaat kunnen consumenten digitale televisie in HD-kwaliteit opnemen. Het aantal klanten dat digitale televisie van Ziggo afneemt, groeide in de eerste jaarhelft naar 995.000.

  Klantenservice
  Een belangrijk Ziggo-agendapunt voor de komende periode blijft het verbeteren van de klanttevredenheid door betere dienstverlening. Hieraan heeft het nogal ontbroken. Ziggo beaamt dat de serviceniveaus "substantieel lager" waren in de eerste maand na de lancering. De klantenservice is sindsdien onder druk blijven staan. De capaciteit wordt volgens de kabelaar steeds uitgebouwd om plotselinge pieken het hoofd te kunnen bieden.
  De nog niet voltooide integratie van de drie kabelbedrijven waaruit Ziggo bestaat – Casema, Multikabel en @Home – was een belangrijke reden van de problemen. Die harmonisering van bijvoorbeeld programma’s en data is nog steeds niet afgerond. Wel is de grootste klus achter de rug, meldt het bedrijf. Ziggo verwacht in het tweede kwartaal van 2009 zover te zijn.

  bron: http://www.zdnet.nl/news.cfm?id=92663
   
 2. Dan hoop ik dat alles wel beter loopt dan ik hier in dit forum over dit product lees. :?
  Lijkt mij nog niet aantrekkelijk om de cisco aan te schaffen gezien de problemen die er nog zijn en de beperktheid van de VOD
   
 3. Daarom is het volgens mij dan ook een pilot-project wat beperkt en zonder veel reclame ingezet is. Als alles stabiel en goed werkt zal het wel Ziggo-breed uitgerold gaan worden vermoed ik.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina