1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

ook extra pakket op 2e smartcard

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door bassie78, 8 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hmmm... Voor zover ik gehoord heb gaat voor het hele Ziggo gebied de volgende regeling in. (wanneer weet ik alleen niet)
  Voorbeeld:
  Ik registreerd een eerste smartcard met de pakketten Standaard, Totaal en Eredivisie. Hier betaal ik dan €24,90 voor. De tweede smartcard die ik registreer kan gratis voor alleen het standaard pakket. Mocht ik dezefde pakketten op de tweede smartcard willen hebben betaal ik daar een x bedrag voor. Bij zo'n bedrag moet ik denken aan ongeveer €15,-.
   
 2. Op de webstie van ziggo met veelgestelde vragen over televisie, link, is nu een nieuw antwoord te vinden op de vraag:

  Dit geeft in ieder geval al wat hoop.
   
 3. Het geldt uiteraard voor het hele Ziggo gebied. Deze mededeling van Gradus Vos heeft al eerder in diverse berichten gestaan, alleen was nog geen datum bekend. Toen werd gezegd " voor het einde van het jaar".
   
 4. Begrijpelijk, iets beter tijdstip naar buiten gekomen, maar wat ik me dan afvraag en er zullen vast wel meer mensen zijn met dit probleempje. Wij hebben nu 2 decoders in huis (woonkamer en bij dochter op de kamer) en willen eigenlijk ook naar een 3e voor op onze eigen slaapkamer. Kaart van beneden meenemen is een optie, maar dat gaat vervelen. En als we allebei iets anders willen zien tja, is het gewoon net niet. Nu zegt men hier dat het om een 2e smartcard gaat, maar zou dat dan ook gelden voor een 3e? Misschien een nutteloze vraag, maar liever teveel gevraagd dan helemaal niet.
   
 5. Dat geldt dan ook voor een 3e ja ;)
   
 6. wordt dr helemaal vrolijk van.

  goede service v Ziggo :pompom:
   
 7. Dank je wel voor de info.
   
 8. Laatst bewerkt door een moderator: 13 nov 2008
 9. 2e smartkaart

  heb je ook weer een 2e ontvanger nodig,zullen ze niet gratis erbij doen denk ik:roll:
   
 10. En waarom zou je zoveel geld uitgeven voor een cardsplitter ??
  Want je hebt straks maximaal 5 smartcards zonder bijbetaling met hetzelfde pakket als waarvoor je op de eerste betaalt. Volgende week komt er een nieuwsbrief bij je thuis waarin o.a. dat aangekondigd wordt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina