1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Reputatiepunten toekennen

Discussie in 'Gebruikersforum - Vragen & opmerkingen' gestart door ziggo-newby, 7 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Wie aandacht vraagt die krijgt wat. Op naar het 2e blokje :wink:
   

 2. Mag ik ook meedoen ? :oops:
   
 3. Tweede blokje krijgen duurt hier nog wel even.:mrgreen::oyeah:
  Ach, zolang je maar iemand kan helpen of zelf kan worden geholpen hier op het forum geeft al voldoening genoeg. :wink:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 14 jul 2009
 4. Precies, een reputatiesysteem is leuk, maar het gaat natuurlijk allemaal wel om de inhoud...
  Natuurlijk, groen staat beter achter mijn naam dan rood, maar aan de andere kant... Ben je met meer groene blokjes ook een beter persoon? :lol:
   
 5. Daar heb je gelijk in, ik vraag er hier wel eens onbleefd om, maar eigenlijk wil ik de punten krijgen vanwege mijn posts, al vind ik zelf dat die over het algemeen daarvoor voldoende inhoud hebben.
   
 6. Ik blijf een beetje rond de 30 hangen. Soms wat minder door mensen die het niet met me eens zijn, te confronterend en vinden dat ik gewoon van het forum moet (motivatie om juist te blijven! ;)) en dan schiet het weer omhoog ivm met 1 òf 2 erg interessante berichten. Zoals de laatste met de routeraanbieding van Ziggo die niet voldoet aan de eisen van de volgende upgrade van Ziggo (Alles in 1 Extra dan).

  Ach, je wordt er geen beter of slechter persoon van, al vind ik enige feedback (hetzij positief, hetzij negatief) toch wel erg leuk. Ik hou bij anderen graag een spiegel voor, maar soms is het wel leuk om zelf ook een spiegel voorgeschoteld te krijgen. Je kan er alleen maar van leren, hoe virtueel dit wereldje ook is.
   
 7. Klopt helemaal, er zijn inderdaad mensen die jou graag van het forum willen hebben :schater:, en nu zonder dollen, feit is dat wanneer je een uitgesproken mening hebt je eerder op de korel wordt genomen. Feit is dat er gewoon groep personen op dit forum is die toch wel de basis genoemd mag worden, komen regelmatig terug, flamen niet richting Ziggo of de gebruikers en proberen constuctief hun bij drage te leveren. Denk ook dat dit de kracht van een forum als deze is (de mensen er achter).

  Wat ik soms jammer vindt is dat mensen zich zo door emotie laten leiden, en zodoende bewust voor vervuiling zorgen, iemand die bij z'n eeste post te keer gaat als een bezetene, das jammer. Als je een serieus probleem hebt is de bereidheid groot om te helpen en inderdaad bij de Helpdesk van Ziggo loop je soms tegen een muur op. Maar ondanks alles vindt ik het van zeer grote klasse dat de mensen die bij Ziggo werken hier al dan niet in hun vrije tijd posten om mensten te helpen.

  Aha, over die spiegel... jij bent dus die ijdeltuit die de heledag voor z'n spiegel staat..... Ja, ja... als je haar maar goed zit :applause::applause: :giveup:


  p.s. jij al 30 punten? ik zit nog maar op 25.. * snik, snotter snif * :eek::schater:
   
 8. Ik ben het roerend met je eens... Emotioneel beroerd dus... :P

  Nu wel weer...

  Ja... nu 34 :P
   


 9. Heb altijd al geweten dat mensen mij niet mogen, de wereld is gewoon tegen mij...... :oyeah:

  De punten worden pas waardevol als je ze in kan wisselen voor andere dingen als Airmails of tegoed bonnen :sleep:

  Ik maak me er niet druk om......
   
 10. Zegt ie nu... :schater:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina