1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Zwarte opnamen

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door Jan_Assen, 7 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb dat ook weleens, een zwarte opname. Zeer irritant. Maar volgens mij niks aan te doen. Inferieure techniek. Verder ben ik wel blij met die Humax op 1 dingetje na.

  Als ik wat op ga nemen en ik ben een ander programma aan het kijken en de opname start gaat het beeld ff 1 sec op zwart. Ben je dan net een ander programma aan het kijken in TimeShift dan schiet ie door naar waar de zender op dat moment is en start de tiemshift weer vanaf nul. Je springt dan dus verder in het programma en kan dus niet meer terug.

  Nu, als ik weet dat er straks een opnaem start, en ik het niet vergeet. Druk ik niet TimeShift maar de record knop. Dan doet ie hetzelfde. Maar omdat ik aan het opnemen ben kan ik weer terug naar waar ik aan het kijken was. (volgen jullie het nog :lol:)

  Als dat nou eens bij een nieuwe firmware update opgelost kon worden, dan zou dat fijn zijn.
   
 2. Ik krijg straks ruzie met de vrouw omdat ik de Hummy in huis heb gehaald. En waarom? De laatste aflevering van Grey's Anatomy ging weer op zwart :giveup:
   
 3. Joepie...

  Ik heb net vanmiddag deze PVR aangeschaft, ben benieuwd of bij ons deze zwarte toestanden ook zullen toeslaan... De ultieme test komt op eerste kerstdag, wanneer we al die fijne BBC-kerstafleveringen door familiebezoeken zullen missen. Hopelijk door de Humax dus na de kerstdagen te zien.
  Het is toch eigenlijk te zot voor woorden dat deze als een van de betere ontvangers bekend staat, maar intussen al een jaar lang deze problemen oplevert. Dat wil zeggen, op nederlandse forums wordt dit probleem gemeld maar bijv. op britse niet. Ik heb het idee dat het ergens in de software/updates zit die wij van Ziggo mogen gebruiken? Wat het ook mag zijn ik hoop dat het snel opgelost zal zijn want een recorder die soms niet opneemt is als een auto die af en toe niet rijdt, las ik ergens, en dat zouden we niet accepteren...:wink:
   
 4. Ik zou maar niet ongerust zijn. Natuurlijk is het vervelend dat sommigen hier last van hebben, maar ik denk dat bij 9 van de 10 mensen het ding gewoon goed werkt.
   
 5. Zwart bij de BBC?

  Ik heb mijn Humax sinds juni '08. De laatste dagen een aantal zwarte opnamen gehad. Daarvoor 2 of 3 keer. Kan het kloppen dat het alleen bij de BBC gebeurt? De Wereld Draait Door en Nova neemt mijn Humax iedere dag standaard op, en dat levert geen problemen op, maar BBC2, BBC3 en BBC4 gingen de laatste week een aantal malen mis. Heel vervelend! Zou de BBC opnemen soms blokkeren?
   
 6. In principe wordt er door geen van de aanbieders iets geblokkeerd, maar er kan natuurlijk wel iets fout ingesteld zijn o.i.d.
  De Siemens PVR geeft af en toe de melding dat opname niet is toegestaan. Dat blijkt ook een fout te zijn.
  (Zie: draadje Siemens PVR)
   
 7. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.674
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer..
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Toch is dat anders natuurlijk, bij een echte opnameblokkering komt er normaal gesproken een foutmelding en wordt de opname niet gestart.
  Zelf heb ik het probleem van af en toe zwarte opnames bij de Siemens ook een tijdje gehad doordat er (tijdelijk) veranderingen in de codering waren aangebracht.

  Siemens M750: Lange ZAP Tijden en Foutmeldingen!
   
 8. Nog steeds niemand die weet waar het aan ligt dat er zwarte opnames ontstaan?

  De laatste tijd heb ik hier wat vaker last van gehad.
  Heb nu inmiddels de 5050c, maar wil de 9200 aan m'n schoonouders geven.
  Maar het zou fijn zijn als dit verschijnsel opgelost zou kunnen worden :?
   
 9. al geruime tijd de humax in bezit en soms een opname met zwart beeld gehad, nu al twee weken achter elkaar hetzelfde programma op zwart beeld, gaat hier om topgear van veronica en nu dus al weer twee weken gemist. Begin er nu toch aardig van te balen
   
 10. Vanavond een herhaling van hetzelfde programma proberen op te nemen en wederom een zwart beeld, ga er vanuit dat het dan aan de zender ligt :sad:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina