1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Zwarte opnamen

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door Jan_Assen, 7 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Vtenvoorde

    Vtenvoorde Forum Member

    Berichten:
    36
    Bij mij geeft deze bij zwarte opnamen geen code. Staat gewoon in opgenomen programma's, bij afspelen geeft deze zwart beeld en stappen van 7 seconden. Afgelopen donderdag 9 oktober, ned 3, Keuringsdienst van Waarde.
     
  2. Dave!!

    Dave!! Forum Member

    Berichten:
    64
    Ja dit heb ik ook gehad, precies hetzelfde!
     
  3. Vtenvoorde

    Vtenvoorde Forum Member

    Berichten:
    36
    Gisteravond weer. Nederland 3, de wereld draait door.
    Geen foutmelding, gewoon zwart beeld, geen geluid, springt in stappen van 7 seconden.
     
  4. paull

    paull Forum Member

    Berichten:
    33
    Ook last van zwarte opnamen

    Ik heb ook al een aantal malen problemen gehad met opnamen die bij het afspelen geheel zwart bleken te zijn. Geen foutmelding, wel springers van 7 seconden. Ik heb er nog geen systeem in kunnen ontdekken, maar het lijkt alsof het vooral bij de Nederland 4 kanalen gebeurt. En twee programma's tegelijk opnemen en tegelijk iets anders terugkijken helpt ook niet echt.
     
  5. Dark Angel

    Dark Angel Forum Member

    Berichten:
    362
    Enkele maanden geleden heb ik dat probleem ook, 2 keer... Maar tot nu toe heb ik geen andere zwarte opnames gezien. Houden zo!
    Misschien komt het door seeking?? Ik zat video opnames te seeken terwijl Humax tv programma's opneemt...
    Maar ik heb dat experiment meerdere keren uitgevoerd, maar geen andere zwarte opnames gevonden... heel vreemd.
     
  6. Vtenvoorde

    Vtenvoorde Forum Member

    Berichten:
    36
    Ik heb nu niet alleen zo af en toe zwarte opnamen, maar ook zwart beeld op NED123.
     
  7. rjans

    rjans New Member

    Berichten:
    2
    Wij hebben precies hetzelfde probleem, de Humax is al 2 keer voor reperatie terug geweest.
    Eerste keer zijn er onderdelen vervangen, de 2e keer de harde schrijf, nu weer een week in gebruik en woensdag 5 november op rtl 4 een programma opgenomen van 22:30 tot 23:30 en bij afspelen weer zwart beeld!!!
    Waarschijnlijk ligt het probleem dan niet bij Humax maar bij Ziggo.
    Hebben meer mensen dit vermoeden?
     
  8. Vtenvoorde

    Vtenvoorde Forum Member

    Berichten:
    36
    Ik denk wel dat het aan de Humax ligt, maar niet aan de hardware. Iets software matigs. Hopelijk in de nieuwe versie.
     
  9. rjans

    rjans New Member

    Berichten:
    2
    Nu geen geluid, wel beeld


    Vanavond 8 november heb ik Kassa opgenomen op Ned 1. Geen foutmelding. Opname zonder geluid (wel beeld).
    Weet iemand of dit aan de uitzending heeft gelegen? Weet iemand of het geluid tijdens de uitzending (digitaal of analoog) is weggevallen?
     
  10. Doman

    Doman Forum Member

    Berichten:
    2.669
    Ziggo:
    Internet & Televisie
    Gebied:
    fZiggo
    Toevallig vanavond Kassa analoog opgenomen hier, geen problemen met het beeld of geluid gemerkt.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina