1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Aanmaken Ziggo email adressen mogelijk

Discussie in 'Internet - Email' gestart door CeeS, 7 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Automatische overzetting van Wanadoo/Orange/Online e-mailaccount naar ....@ziggo.nl

  Door dit topic nieuwsgierig geworden heb ik ontdekt dat op basis van mijn oude Wanadoo/Orange/Online ….@online.nl e-mailaccount (ik ben recentelijk van Online naar Ziggo overgestapt) in mijn geval een werkende ….@ziggo.nl e-mailaccount is aangemaakt.

  Ik heb de automatische aanmaak van deze Ziggo e-mailaccount ontdekt door mijn oude Online e-mailaccount instellingen te wijzigen naar de in dit topic genoemde Ziggo e-mailaccount instellingen en via Outlook een testmail naar mijn ….@ziggo.nl account te zenden welke prompt aankwam.

  Ziggo webmail (ga naar http://www.ziggo.nl/mail/mijn-email en daarna de ZIGGO Webmail-knop aanklikken) opende na een paar keer inloggen ook. Ik heb niet getracht iets via Ziggo webmail te wijzigen, verzenden of ontvangen.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 21 dec 2008
 2. Inderdaad. Alleen werkt (in ieder geval voor mij) de navigatie op de Ziggo webmailsite (email.ziggo.nl) niet goed met Firefox.

  Bovendien lukt het me niet met deze gegevens (mijn e-mailadres @ziggo.nl en bestaand wachtwoord) in te loggen op 'Mijn e-mail instellen' (www.ziggo.nl/mijnziggo/e-mail). Kan natuurlijk zijn dat hier nog 'iets' ontbreekt, want ik heb de aangekondigde e-mail nog niet ontvangen.
   
 3. Hi!

  Pas nadat je een migratie e-mail ontvangt in je Orange mailbox zal dat werken. Ik zou ook niet zomaar dingen proberen nu, want het zou ook zomaar zo niet meer kunnen werken. Die boxen zijn nog niet opgeleverd naar jullie als klant, pas na migratie.

  Binnen nu en een week of 3 kun je er gebruik van maken, nu nog niet.

  Bye,
  Raymond.
   
 4. Ja, dat dacht ik al. Vandaar die laatste zin.

  Geen probleem. Ik kijk alleen maar wat rond...:wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina