1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HD recorder

Discussie in 'Digitale TV - Irdeto ontvangers' gestart door Joop558, 6 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De groep waar dit bericht in staat heet zo, maar dit topic zelf ging oorspronkelijk over een Humax HD Recorder, wat ook zijn titel is.....
   
 2. Klopt, maar mag ik zelf dan geen Topic maken, want dat heb ik wel gedaan en daar heeft men weer op gereageerd. Als ik iets fout doe hoor ik dit graag en waar mijn vragen dan wel kwijt kan in welke groep. :thankyou:
   
 3. Deze titel is alleen voor dit bericht

  Je hebt geen nieuw topic gemaakt, maar gereageerd in dit topic waar wij nu ook in posten. Wel heb je daar misschien je bericht een eigen titel gegeven, maar dat is geen nieuw topic. Een nieuw topic kun je alleen starten door op de knop [​IMG] te klikken die je in een forumcategorie ziet staan (onder en bovenaan de lijst met berichten).
  Jij hebt in dit topic via de [​IMG]knop gereageerd en daar een eigen-titel gegeven. Maar dat is dus alleen een titel voor jouw reactie in dit topic. Net zoals ik mijn bericht hier nu ook een eigen titel gegeven heb.
   
 4. :pompom: Oké, mijn fout. Alle begin is moeilijk, zal er voortaan aan denken. Top, dat je nog op dit tijdstip mij even een kleine uitleg geeft. Spreek je in de toekomst op één van de forums.
   
 5. Ok, dus vanaf hier s.v.p. weer verder als Humax HD PVR.
  Zoals ik de topic heb gestart.
  :wink:
   
 6. ziet er goed uit. 1 vraag: kan je met deze pvr ook, net als de 9200C, 2 programma's opnemen en indien mogelijk een 3e kijken?
   
 7. Zegt niet alles. Heeft de Cisco ook, maar die kan GEEN twee programma's tegelijk opnemen. Schijnt een tekortkoming van de iig bij de Cisco gebruikte OpenTV middleware te zijn.
   
 8. Cisco gebruikt de derde voor interactive television, maar dat blijkt niet of beter gezegd helemaal niet te werken.

  Ik denk dat deze dat niet heeft.

  Even wachten nog, de Ideto versie komt 2de kwartaal 2009 bij ons op de markt.
   
 9. Met welke e-bay shop heb je ervaring?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina