1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Humax HD recorder

Discussie in 'Digitale TV - Irdeto ontvangers' gestart door Joop558, 6 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Ieder apparaat heeft voor- en nadelen. Ik heb twee maanden terug een vastloper gehad in zeker 3/4 jaar, dat vind ik een hele prestatie als ik zie hoe de gewone SD digitale decoders regelmatig vastlopen. Het gaat uiteindelijk om de beeldkwaliteit waar je zo'n ding voor koopt en die is erg goed bij de Samsung. Alleen de SCART beeldkwaliteit kon beter maar met een goede kabel van QED behaal je een redelijk goede kwaliteit.
     
  2. Dus toch maar proberen deze Samsung, als de SD kanalen beter zijn dan de Humax. Ik weet het niet meer :giveup:
    Welke HDMI kabel gebruik je dan, ook van QED of Monster. Heb ook op de forum gelezen dat het niet bepaald uitmaakt welke HDMI kabel je gebruikt.
    Gebruik wel al een Scart kabel van Monster (duurdere klasse).
    Gelijk nog een vraag, hoe kan ik de decoder het beste aansluiten als ik met mijn DVD speler met harde schijf aan het opnemen ben en via de tv naar een andere zender wil kijken. Splitter gebruiken, of toch niet!!
     
  3. Ik ben veel aan het testen geweest met HDMI kabels en ben tot de conclusie gekomen dat er enorme verschillen zitten in de beeldkwaliteit. Zoals met alles is er veel discussie maar m'n eigen ervaringen zijn voor mij de referentie. Het ligt er natuurlijk aan wat je uit wilt geven aan een kabel en wat voor scherm je hebt. Een topper qua HDMI kabel is de QED HDMI-P die onlangs nog in een verbeterde versie is verschenen en nog beter is dan de vorige voor hetzelfde geld. Ik gebruik zelf de CHORD HDMI 1.3 Silver plus die de QED nog prima overtreft maar ook qua prijs. Google maar eens en kijk ook eens op EBAY, mijn kabels komen uit Engeland via EBAY.
     
  4. Je DVD recorder gewoon via SCART rechtstreeks op de Samsung decoder. De HDMI van je decoder rechtstreeks naar je TV. Een splitter is niet nodig want je kijkt of analoog, of digitaal. Je neemt ook op of analoog, of digitaal.
     
  5. Thanks, maar hoe nu als ik alleen SCART kan gebruiken. Er moet nog een nieuwe LCD/Plasma tv gekocht worden, bestaande heeft geen HDMI maar SCART.
     
  6. Er zitten twee scartaansluitingen op de Samsung, dus er kan ook een naar je tv.
     
  7. Graag on topic a.u.b.
    De laatste 2 pagina's hebben niets te maken met een HD PVR, laat staan de Humax HD PVR.
     
  8. Dit wil ik ook al jaren en is technisch natuurlijk ook geen enkel probleem. Alleen ik zie het niet gebeuren, gezien de huidige situatie en zeker ook het verleden.

    Alleen als anoniem het hier iets positiefs over meldt, ga ik er in geloven. Deze discussie voeren we al jaren dus ook ik laat me door niemand iets wijsmaken op dit vlak.

    RdP
     
  9. Het is technisch zeker geen probleem, zo werkt het bij mij al. :cool: Onze kabelboer zal NOOIT zoiets toestaan met hun "gecertificeerde" decoders. Daarom heb ik ook een paar dreamboxen...

    Gert.
     
  10. Sorry, maar volgens mij heet deze Topic "Algemene ontvanger informatie en nieuws" en niet alleen HD PVR. :rolleyes:
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina