1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HD recorder

Discussie in 'Digitale TV - Irdeto ontvangers' gestart door Joop558, 6 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. het antwoord heeft betrekking op een IA versie.
  De niet IA versie is in progress, nadere info volgt.
   
 2. Keuze Humax HD Recorder of Samsung HD Recorder

  Mijn abonnement van ziggo om laten zetten naar Alles in 1 Plus. Hierbij wordt een HD ontvanger geleverd voor € 99,00. Bij het aanmelden voor het nieuwe pakket expleciet gevraagd of er een Humax HD ontvanger word geleverd, krijg ik als antwoord 100% zeker.
  Ik het abonnement afgesloten, nu heb ik vandaag het pakket ontvangen en wat denk je de Samsung HD ontvanger :shock: . Wat moet ik nu, Ziggo zegt dat er alleen de Samsung HD ontvanger wordt geleverd. :confused:

  Anoniem, weet jij hier wat op. Of misschien iemand anders, want als ik zo het forum door lees dan heeft men niet altijd een positieve ervaring met de Samsung!
   
 3. De Samsung ontvanger moet net zo goed werken als de Humax.

  Het is voor ons helaas niet mogelijk om te zeggen welke ontvanger je krijgt. Het ligt er maar net aan wat er op voorraad is bij onze distributeur.
   
 4. Ben je ook mooi klaar mee. Wil je een Humax, krijg je een Samsung. Kan me voorstellen dat de voorraad van die Samsung groot is :wink:
  Moraal van dit verhaal: Gewoon naar de MediaMarkt, of waar dan ook, om de ontvanger van je keuze te halen...

  Gert.
   
 5. Klopt maar na een aantal maanden gaat toch de Samsung problemen opleveren en het geluid kan je niet via de afstandbediening regelen als je HDMI gebruikt, alleen via de Scart na een upgrade van de Samsung.
  Zit ik nog met twee afstandbedieningen te spelen, met de Humax kan je wel het geluid regelen via HDMI of Scart. En dan praten we nog niet over de andere problemen met de Samsung.
  Het probleem zit in het feit dan ze mij een Humax hebben toegezegt en de afspraak niet nakomen.
   
 6. Klopt, maar ZIGGO adverteerd dat je kan kiezen voor een andere decoder dan de nu geleverde op hun site, en ze hebben het met 100% bevestigd dat ik een Humax zou krijgen.
  Echter op de ree bruine ogen van ZIGGO hoef je dus ook niet meer te vertrouwen.

  Half augustus had ik al via een internet site de Humax HD besteld voor mijn ouders en een dag later geleverd, vandaar dat ik weet dat deze zo goed werkt. Maar nu ZIGGO met zo'n aanbieding komt dacht ik waarom niet.
   
 7. Daar kunnen we helaas niets meer aan veranderen vrees is.... we hebben niet in de hand welke je krijgt en we kunnen dat ook niet toezeggen.

  De toezegging had nooit gedaan mogen worden. Je kan de decoder retourneren als je dat wil en anders kunnen we niets...
   
 8. Retourneren, kan een optie zijn. Maar wie betaald dan de retour kosten of waar kan ik deze naar toebrengen, en krijg ik dan de €99,00 terug of wordt er een creditnota gemaakt.
  Want ik weet dat als je eenmaal in de administratieve molen bij ZIGGO zit het moeilijk wordt om dingen terug te draaien.
  Soms nog een tip hoe ik dit morgen bij de klantenservice moet aanpakken, welwillende ziggo-user.
   
 9. Je hoeft echt geen spijt te hebben van de Samsung HD ontvanger. Deze is inmiddels geruime tijd op de markt en de laatste kinderziektes zijn er uitgehaald. Zoals je elders op het forum kunt lezen zijn er blijkbaar problemen met de SD ontvangst bij het kijken via de HDMI uitgang van de Humax. Ik kijk best vaak tv en moet zeggen dat de Samsung echt goed werkt. Het beeld is prachtig, zowel met SD als HD. Vastlopers komen bijna niet meer voor en alles werkt zoals het hoort.
   
 10. :thankyou: Vastlopers komen bijna niet meer voor zeg je, maar hoe vaak nog? En het probleem blijft dat je twee afstandbedieningen nodig hebt voor het geluid, of ik moet de Logitech afstandbediening gaan aanschaffen. En die is ook niet goedkoop!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina