1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Beeld niet in het midden van de tv??

Discussie in 'Samsung DCB-9401R' gestart door markwerkman, 5 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Ik heb een samsung decoder gekregen van mijn ouders (dcb 9401r) deze wilde ik als oplossing voor de digi 1 plaatsen, maar ik heb op de een of andere manier lang gerekte gezichten en ook valt het beeld buiten het scherm van mijn tv, ik heb de instellingen van mijn tv al gechekt (panasonic 42 pv 60) maar dit is volgens mij allemaal goed.
  Plaats ik de digi 1 weer terug dan is er niets aan de hand, ook heb ik de samsung al gechekt maar ook daar zijn de instellingen volgens mij goed.
  Weet iemand hoe ik dit op kan lossen?????
   
 2. Je moet toch de instellingen van de dcb9401R eens bekijken, staat die soms op 4:3 terwijl jij een 16:9 scherm heb aangesloten ?

  Anders eens een factory-reset van de ontvanger proberen ?
   
 3. oke, een factory reset? ik ben niet zo erg thuis hier in maar wat is dit precies, ik heb de decoder wel op 16:9 ingesteld maar krijg vooralsnog niet het gewenste resultaat.
   
 4. Als eerste dacht ik inderdaad de instelling van het beeldformaat van je digitale ontvanger (kun je instellen in het menu) maar als je dat al gecheckt hebt heb ik geen idee........ verder kun je bij osd instellingen het menu zelf uitlijnen (maar dit lost je uitgerekte gezichten niet op!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina