1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Grotere Harde schijf

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Joop558, 4 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ben erg benieuwd of een pc waar een harde schijf van 500MB uitkomt een 1TB schijf herkend. en dan kun je maarliefst 3,6 minuten HD opnemen...succes :wink:
   
 2. ehhh ik bedoelde natuurlijk 500 Gigabyte die ik voor 1 TB (=ca 1000 GB)zou kunnen verwisselen.

  Heb inderdaad bgein jaren 90 ook wel een 500 MB schijf gehad. Was ik toen erg blij mee.....
   
 3. Ehm, is die schijf (met opnames) uit het apparaat te benaderen als je 'm aan een PC hangt?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 13 jan 2009
 4. benaderen... ik zou niet proberen dat in je pc te stoppen...
   
 5. Als je bedoelt vido streaming toe te passwn vanuit je PC naar de Cisco dan zal je waarschijnlijk daar de juiste software voor moeten installeren. Misschien wel leuk om eens te proberen.
   
 6. Jij ook hier :wink:

  Volgens Ziggo-medewerker anoniem wordt de stream encrypted opgeslagen op de hdd, dus opnames rechtstreeks benaderen zit er niet in ben ik bang.
   
 7. Plaatsen grotere harde schijf

  Ik wil binnenkort misschien een grotere harde schijf in mijn Cisco 8455DVB plaatsen, ik lees in deze topic dat een aantal mensen hier ervaring mee hebben. Mijn vraag is werkt dit ook nog steeds goed na de laatste firmware update en waar moet ik op letten als ik bijvoorbeeld een 500 gb harde schijf in dit apparaat wil plaatsen ?
   
 8. En??? ,heeft iemand al goede resultaten met het verwisselen en vergroten van zijn harde schijf?.Of wordt het straks mogelijk om een externe harde schijf aan de cisco te hangen .Want zoals ergens op de cisco site staat dat de cisco extern geplaatste data kan bekijken .
   
 9. Ik heb er net een TB ingezet. Het was geen probleem voor het apparaat: hij moest even wat herstarten etc en het loopt nu als een zonnetje.
  Het openschroeven was nog het lastigst: voor de kast is een torx TR schroevendraaier nodig en voor de HD weer een andere maat gewone torx.

  Een TB is wel erg veel trouwens, ik krijg hem nooit vol, maar ja, hij kostte maar €65,-.
   
 10. Mag ik weten welk merk & type je hebt gebruikt? Ik overweeg zelf namelijk ook om de harde schijf om te wisselen (na amper 2 weken gebruik is mijn schijf al 50% vol).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina