1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Waarom protesteert niemand tegen te vroeg incasseren??

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door irmus, 3 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Hij komt met feiten en geeft zijn mening, zonder dat ontstaat er geen discussie en is er geen forum!! dussuhhh denk een beetje na voordat je oordeelt......
   
 2. Ja, maar ik vroeg me alleen af wat de relevantie was van het genoemde feit (over rente bij banken op IJsland). Van sommige mensen verwacht ik ondertussen niet beter dan dat ze een discussie doen ontsporen, maar juist van CeeS had ik dat niet verwacht. Daarom mijn opmerking. Hij heeft zijn opmerking prima uitgelegd, en daarmee is het voor mij ook afgedaan. Ik snap dan ook niet waarom je het nodig vindt om hierop terug te komen, zeker nadat je eerder al aangekondigd had om in deze discussie niet meer te reageren.

  Helemaal met je eens, ik ben dan ook blij dat je het tegenwoordig zo ziet, want een paar dagen geleden vond je nog;

  Goed advies, en ik ben blij dat je zelf op dit forum altijd het juiste voorbeeld geeft en niet zomaar over anderen oordeelt;
  Ik begrijp dat dit onderwerp voor jou geen issue is. Mooi, dat mag je ook melden met reden waarom, en er over discussiƫren. Maar anderen willen er wel over praten, en dat mag van jou opeens niet? Jij wilt bepalen wat hier wel en niet een zinnig onderwerp voor discussie is?

  Als een onderwerp je niet interesseert, sla het dan gewoon over. Er blijft nog genoeg over.

  Alleen ondertussen ben je ernstig bezig de sfeer op dit forum te verzieken, en daar heb ik geen zin meer in. Als dit de toon van het forum wordt ben ik weg.
   
 3. Bijzonder genuanceerde uitspraken van dhr. Vinnie die vele postings eerder al liet weten niet meer op dit onderwerp te reageren. Gezien de inhoud van de berichten was dat waarschijnlijk een betere keuze geweest.
   
 4. wat is het weer gezelig hier zeg

  ziggo optijd geld er afhalen wat is dat
  bij ons elke maand een andere datum en zelfs nu en dan is een maandje niet
  en dan halen ze dus oppeens twee keer er af
  wat maakt het toch uit je weet toch dat je elke maand moet betalen
   

 5. Verzieken?? ik mag meediscusseren op dit forum, ook als het me niet interresseert. Mag ik MIJN mening geven dat ik het inderdaad flauwekul vind dat er mensen zijn die struikelen over een datum die in een brief vermeld staat, daar vanaf geweken wordt. Ik heb daar inderdaad mn mening over, die mag ik geven, je hebt gelijk dat ik eerder al had toegezegd niet meer zou reageren op dit onderwerp. Maar daar wil ik dan even op terug komen. Ik veziek hier niks.......jullie mogen net als mij een mening hebben (dat er dus te vroeg wordt afgeschreven)

  Maargoed....... je moet je niet op mij richtten op dit forum. want als jullie dit onderwerp niet willen sluiten, praat er dan lekker verder over. Want anders lijkt het alsof het in dit topic over mij gaat. Daarom sluit ik bij deze de meningen over mij, ik trek me terug uit dit onderwerp (mening wel gegeven denk ik zo) ga lekker door over het onderwerp waar het voor bedoelt was, want anders verzieken jullie het straks hier! en dat was niet de bedoeling, toch?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina