1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Problemen met aanvraag Alles in 1 Extra

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door RAJH, 3 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Ik heb op 17-5-2008 door middel van de 3-in-1.nl website een bestelling ingediend voor de overstap naar een Ziggo Alles-in-1 pakket. Aangezien ik hier geen reactie op kreeg heb ik op 22-05-2008 nogmaals een bestelling gedaan, maar ditmaal via de telefoon. De overstap van mijn oude @home pakket naar het nieuwe Ziggo pakket zou 1 tot 2 weken in beslag nemen volgens de helpdeskmedewerker.

    Op 09-06-2008 kwam ik erachter dat ik niet meer gebeld kon worden op onze vaste telefoon, deze gaf constant een ingesprektoon. Die avond heb ik contact opgenomen met KPN en daar kreeg ik te horen dat Ziggo het telefoonnummer dezelfde dag rond 8:30 had geporteerd. Dit was natuurlijk geen probleem geweest als ik het installatiepakket al had ontvangen, maar deze had ik nog niet ontvangen van Ziggo.

    Op 10-06-2008 heb ik contact opgenomen met de helpdesk om te vragen waarom de lijn was geporteerd, aangezien ik het installatiepakket nog niet had ontvangen. De helpdeskmedewerker kon mij vertellen dat er iets mis was gegaan met het verzenden van het installatiepakket en dat hij er voor ging zorgen dat ik het installatiepakket binnen drie werkdagen in huis zou hebben.

    Op 13-06-2008 heb ik maar weer contact opgenomen met de helpdesk aangezien ik het pakket nog steeds niet heb ontvangen en dus nog steeds zonder telefoon zat. Volgens de helpdeskmedewerker was er weer iets misgegaan en moest ik maar een klacht indienen.

    Op 14-06-2008 heb ik een klacht gestuurd naar klachten@home.nl, hierop kreeg ik op 20-06-2008 eindelijk een antwoord. De modem zou zo spoedig mogelijk verstuurd worden. Deze heb ik dan ook binnen 3 dagen ontvangen en had ik dus na 2 weken eindelijk weer een telefonie verbinding.

    Op 22-09-2008 kreeg ik eindelijk een brief in huis dat ik gebruik kon maken van MijnZiggo. Nadat ik een nieuw account had aangemaakt kwam ik erachter dat Mijn Producten niet werkte en dat ook de snelheid nog niet verhoogd was naar 16Mbit/3Mbit.

    Op 03-10-2008 heb ik weer contact opgenomen met de helpdesk, omdat het nu wel erg lang duurde voordat Mijn Producten werkte en de snelheid verhoogd was. Ik kreeg na 15 minuten iemand van de klantenservice aan de lijn die mij vertelde dat ik bij sales moest zijn.
    Nadat ik was doorverbonden en weer 15 minuten in de wacht had gestaan kreeg ik iemand aan de lijn die mij vertelde dat het niet mogelijk is om in het Cogas gebied een Alles-in-1-Extra pakket aan te vragen. Dit is zeer vreemd aangezien er door de andere helpdeskmedewerker waar ik eerder contact mee heb gehad was verteld dat dit geen probleem was en dat de kabelkosten via Cogas bleven lopen, en ik Ziggo ging betalen voor Internet en Telefonie. Dit was niet mogelijk volgens de helpdeskmedewerker en hij kon verder niets voor mij doen dan mij weer door te verbinden.
    Nadat ik weer 15 minuten in de wacht had gestaan kreeg ik een andere helpdeskmedewerker aan de telefoon (inclusief iemand op de achtergrond die hem aan het trainen was volgens mij) die niet begreep waarom ik door was verbonden naar zijn afdeling, want zijn afdeling ging alleen over internet en telefonie. Ik moest namelijk de sales afdeling (waar ik net vandaan kwam) hebben en die moesten het maar oplossen. Nadat ik open een asociale manier werd doorverbonden met de sales afdeling heb ik de verbinding maar verbroken, aangezien het nu al meer dan 45 minuten geduurd had en ik wel meer te doen heb dan met de helpdesk van Ziggo te bellen.

    Graag zou ik dit opgelost zien, maar zoals blijkt uit bovenstaande tekst wordt ik van het kastje naar de muur gestuurd.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina