1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Geluidprobleem

Discussie in 'Humax iRHD-5000 (HD-Tuner)' gestart door The Puma, 3 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Ik heb een vreemd probleem.
    Het komt regelmatig voor als ik van zender verwissel dat het geluid wegvalt.

    Dan moet ik de TV uit en aan zetten en dan doet het geluid het weer.

    Waar kan dat aan liggen?

    Mijn TV is een Philips 37PFL9603D, en is aangesloten op de Humax met een HDMI kabel
     
  2. Waar laat je het geluid uitkomen? Uit de TV of via een externe versterker?
    Als extern, is deze dan aangesloten op de Humax of op de TV?
     
  3. Geluid komt uit de TV

    Ik heb geen externe versterker aangesloten.
    De humax is rechtstreeks aangesloten via een HDMI kabel aan de TV
     
  4. Lijkt me een compatibiliteits probleem tussen Philips en Humax in de HDMI communicatie. Kun je nog instellingen wijzigen in je hdmi poort in de TV ??

    Heb je het formulier van de importeur nog ingevuld ?
    Daar wordt specifiek gevraagd naar dit soort problemen, je kunt het ook online invullen op http://www.copaco.nl/humaxHD

    Eventueel kun je proberen contact op te nemen met copaco en het probleem aan hen voorleggen. Zie het support-adres op hun website.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina