1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Webspace ziggo / multikabel

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Dokie, 30 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ja dat kan, ik zal mijzelf nogmaals quoten:

   
 2. Ik heb dat geprobeerd. Als ik het wachtwoord weg laat kom ik wel wat verder. Ik krijg dan de mappen en bestanden te zien. Als ik dan, zoals bovenaan staat, het naar verkenner wil openen blijft het maar om password vragen en accepteerd de mijne niet. Misschien omdat ik het @ teken in mijn wachtwoord heb gebruikt?
  Nadat ik ftp://username:wacht@woord@home.quicknet.nl heb ingevoerd, blijft in de adresregel woord@home.quicknet.nl staan.
  In IE werkt het in ieder geval niet zoals hierboven beschreven. Zou ook niet zo lekker zijn als het wachtwoord zo leesbaar te zien is.
  Ik blijf nog wat uitproberen maar hoop op de gouden tip.
  Tot zover bedankt voor de reacties.

  Dokie
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 sep 2008
 3. Bij mij doet hij het inderdaad ook niet via IE, vandaar dat ik er ook expliciet bij vermeldde dat ik het via FireFox deed.
   
 4. Ok, ik had niet begrepen dat je het ook in IE geprobeerd had. Zal morgen een andere pc met firefox eens opstarten en kijken of het dan goed gaat. Ook zal ik eens proberen om een ander ww te nemen omdat het toch vreemd is dat het deel van het ww achter het @ teken in de adresbalk blijft staan.
  Nogmaals dank. Ik maak niet vaak mee dat er zo snel gereageerd wordt. Top hoor!

  Dokie
   
 5. Laatst bewerkt door een moderator: 1 okt 2008
 6. Als jij het op de volgende manier invoert, klopt het inderdaad wel dat je wachtwoord in de adres balk zichtbaar blijft.

  Er vanuit gaande dat dit je inloggegevens zijn:
  Gebruikersnaam (email adres van hoofdaccount): test@quicknet.nl
  Wachtwoord: test.123

  Wordt dit dan het adres waar je vervolgens naar toe dient te gaan:
  Code:
  [URL="ftp://username:password@home.quicknet.nl/"]ftp://test@quicknet.nl:test.123@home.quicknet.nl[/URL]
  Je zou vervolgens direct in de root terecht moeten komen waar standaard 1 bestandje staat: index.html.
   
 7. Bekijken en beheren gaat via verschillende adressen. Bij @Home is het https://homedrive.home.nl voor beheren en http://members.home.nl/gebruiker voor het bekijken.

  Voor Multikabel weet ik het niet zeker, maar voor @Home kun je met FTP alleen bij je publieke map komen. De Prive map werkt alleen via WebDav (via je browser dus).

  Voor wat ik uit Tess kan toveren, kent het Multikabel gebied nog geen scheiding tussen publiek en privé, en kan uploaden alleen via FTP (al dan niet via je browser) en niet via WebDav.
   

 8. In firefox werkt dit inderdaad. Ik krijg een mooi scherm met de bestanden. Kan ik dan ook uploaden via dit scherm? Of een bestand wijzigen en saven?

  Misschien ook enig idee waarom ik met frontpage wel bestanden kan plaatsen door het te kiezen en de pijl naar het externe vlak te kiezen, maar als ik publiceren gebruik (de inhoud van mijn site aanpassen extern zoals hier is) ik gevraagd wordt om een wachtwoord van eindgebruiker?
  Ik heb daarvoor verbinding gekregen met mijn inloggegevens, zie mijn bestanden,maar met die gegevens krijg ik bij gebruik van de knop "publiceren" het venster steeds terug voor ww eindgebruiker.

  Dokie
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 1 okt 2008
 9. Vandaag van Ziggo (helpdesk) een document ontvangen waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Erg blij mee. Ondertussen zie ik ook op hun site aanpassingen wat dit betreft, maar dat werkt nog niet foutloos.
  Ik ben met de uitleg in ieder geval goed geholpen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina