1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Cisco besteld en Humax binnengekregen

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Palabra, 30 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het gaat hier echter om één apparaat waarop je een bod kunt uitbrengen. Ik neem dus aan dat het een particuliere verkoper is. (heeft er in het verleden wel een paar verkocht)
  Als ik lees dat je de ontvanger bij ebay kunt bestellen, ga ik er vanuit dat ik te maken heb met een bedrijf die er meerdere op voorraad heeft en zo'n bedrijf heb ik op ebay niet kunnen vinden.
   
 2. Ik had begrepen van een ander forum lid, dat deze er meer te koop had. Maar helaas kan ik het nu ook niet meer vinden op ebay.

  (Vandaag nog niks gehoord van Kitaro of Infje.)
   
 3. Gisteren een mailtje van de verkoper gehad met de mededeling dat hij er geen meer heeft. Hij heeft het aanbod daarom van ebay gehaald.
   
 4. Hoera! De Cisco is binnen

  Het verhaal is nu uiteindelijk toch nog goed afgelopen. Dankzij alle moeite van Infje en Kitaro. Uiteindelijk heeft Kitaro het voor elkaar gekregen dat er gisteren 2 monteur bij ons thuis de Ziggo hebben aangesloten. :applause:

  Prachtig apparaat, mooi beeld, leuk menu.

  Nog wel een paar dingetjes die we nog niet kunnen vinden. Zoals hoe schakel je tussen verschillende talen en hoe schakel je van het ene naar het andere type ondertiteling?
   
 5. In de info balk verschijnen gekleurde knoppen: Voor talen de rode knop en voor ondertitelingen de groene. (de gele is schakelen tussen favorieten-lijsten)
  Mijn ervaring is dat er soms meerdere geluidssporen zijn, maar dat er dan geen knop in beeld komt, dus proberen maar zou ik zeggen. (Zie ook: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?p=126804#post126804 )
   

 6. Bedankt voor je snelle antwoord.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina