1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Film 1 Action

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Clevegt, 29 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als Sport1 abonnees hiervoor in de plaats het Eredivisie Live aanbod erbij krijgt dan vind ik het geen probleem. Anders lijkt mij dit geen goed plan. :?
   
 2. Worden al die Sport-1 Extra kanalen zowiezo nog wel eens gebruikt voor uitzendingen? (heb geen abbo dus kan het niet checken :wink:
   
 3. Vorige maand was de zender in het oude @Home gebied ook een aantal dagen 24 uur maar inmiddels staat de zender alweer een tijdje op slot om 20:00.
   
 4. Doordeweeks als er Champions League voetbal is en in het weekend als alle Engelse voetbal clubs spelen. Het is dan leuk om te kunnen kiezen tussen al deze wedstrijden. :) Verder zijn ze niet allemaal in gebruik maar zie je een Sport1 filmpje.
   
 5. Als JimJam bij jullie op slot gaat om 20.00 u. dan zal het toch wel een foutje zijn bij voormalig Casema. Vreemd dat ze deze zender niet gewoon 24 uur doorgeven. :roll:
   
 6. Ik heb de Samsung HD Decoder, en bij mij had ik die lipsync issues eerst ook, na de update te installeren, waren die issues weg. Dus lijkt me een fout in de decoder?

  Via HDMI naar TV (Panasonic 42PZ85) perfect (alleen PCM, DD wordt niet ondersteund blijkbaar) en naar mijn receiver via optische kabel: Yamaha RXV-659. En die werkt geheel perfect.

  En nog blijf ik het raar vinden dat een publieke zender als RTL (DLD) wel in DD 2.0/5.1 standaard kan uitzenden, maar een dure betaalde zender in Nederland niet. Die licentiekosten voor DD kunnen dan toch niet dusdanig hoog zijn, dat film1 het niet kan betalen :roll:.
  Het liefst zie ik alles op zn mijnst in DD2.0 (op alle zenders). Maar das helaas een droom die niet snel zal uitkomen en ik bang. De standaard audio die nu gebruikt is gewoon brak (MP2 Audio op 224Kbps), MP3 op 128Kbps klinkt vergelijkbaar (om maar een idee te geven van de 'kwaliteit').
   
 7. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Ik blijf mezelf nog steeds afvragen waarom Film 1 aangeeft het Action kanaal uit te zenden in de beste beeld- en geluidskwaliteit.
  Dat doen ze helemaal niet.
   
 8. Inderdaad, super irritant. Het is alleen bij FILM1HD.

  De rest van de HD kanalen met dd5.1 sound ( discoveryHD en NGCHD) geen last dus lijkt me aanvoer van ziggo af van het FILM1HD kanaal maar als samsung decoders er geen last van hebben dat weet ik het ook niet meer.

  Maar ik geloof niet dat Ziggo het probleem echt erkent want ik hoor er veel geklaag over ( ook gemeld bij helpdesk ) maar er gebeurt niks mee ( totaal geen feedback of erkening ) dus er zit niets anders op dan idd stereo te kiezen..

  Maar ik ervaar dat wel meer bij Ziggo en ook voorheen Casema....
  Als je eenmaal klant bent en alles is opgeleverd kom je in de lange wachtrij van support en is de hulp ver te zoeken.
   
 9. Oorspronkelijk geplaatst door someone [​IMG]
  Vorige maand was de zender in het oude @Home gebied ook een aantal dagen 24 uur maar inmiddels staat de zender alweer een tijdje op slot om 20:00.

  JimJam is hier nog steeds 24 uur te zien. Inmiddels ook 24 uur te zien op het (etalagekanaal) preview kanaal. Op het Ziggo infokanaal spreekt men nu ook over het 24 uur kinderkanaal JimJam.
   
 10. Gisteren zag ik toevallig dat JimJam hier nu ook weer 's avonds wordt doorgegeven.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina