1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Beschikbaar of niet ??

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Ziggofan, 26 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Helaas kan ik niet in details treden tot er een officiele berichtgeving komt. Wellicht dat iemand van Cogas of Ziggo eens kan reageren hier zodat iedereen op de hoogte is.
   
 2. Je blijft wel herhalen dat er een oplossing is of komt, maar geeft geen details? Je belooft van alles in dit topic, maar kan je het ook waarmaken?
   
 3. Ik geloof er niets van bor. Je wilt geen enkele onderbouwing geven... Dooie mus wellicht?

  Gert.
   
 4. Eerder iemand die, als ie zo door blijft gaan, zelf het musje om zeep gaat helpen?
   
 5. Bij mij is het (cogas) musje al om zeep, tenzij er snel een goede onderbouwing komt.

  Gert.
   
 6. Musseneitjes moet je heel voorzichtig behandelen. Je moet ze zeker niet in de lucht gooien. "Kijk eens wat ik hier heb !". Dan is het kapot nog voor het een musje kan worden. Moraal? Als je denkt zo'n eitje te zien liggen, blijf er dan vanaf en wacht rustig tot het is uitgebroed.
   
 7. Dan moeten we dat musseneitje maar met rust laten niet? De cogasklanten willen graag dat het uitkomt en een musje wordt. :?

  Gert.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 15 jan 2009
 8. Dan moet je geduld hebben..... Nogmaals ik roep hier al op aan Ziggomedewerkers of Cogasmedewerkers om met een officieel statement te komen. Ik kan hier niet zo maar iets gaan roepen waardoor een der partijnen morgen onnodig wordt platgebeld.

  Ik kan alleen zeggen dat ik van een belangrijk iemand te horen heb gekregen dat er binnenkort een oplossing komt en welke oplossing. Ik ga echter niet iets van de toren blazen terwijl er nog geen officieel bericht is. Met sommige informatie moet je nu eenmaal discreet omgaan.
   
 9. Waarom je zit je dit nu wel de hele tijd te roepen dan? Mij maakt het niet uit hoor of er een deal komt.

  Gert.
   
 10. Een van de afspraken op dit forum is dat Ziggo medewerkers nooit en te nimmer met een statement zullen komen namens dit bedrijf. Indien u een statement zou wensen, dan kunt u contact opnemen met onze persvoorlichters.
  Echter, zover mijn kennis strekt zijn er geen gesprekken of onderhandelingen geweest. Mocht u "bron" andere informatie tot zijn beschikking hebben, dan zullen wij daar wel deelgenoot van worden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina