1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Beschikbaar of niet ??

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Ziggofan, 26 sep 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat ben ik niet met je eens.
  Waar een wil is is ook een weg. Er kan best een construktie bedacht worden waardoor wij wel een ai1 pakket kunnen krijgen. Die consturktie zal dan ook wel aanvechtbaar zijn voor sommigen maar dan heb je tenminste nog een keuze. Dat hebben wij nu niet.
   
 2. En ik herhaal mijzelf: zolang Cogas zijn poot stijf houdt.....
   
 3. Zolang Cogas zijn poot stijf houdt kan en mag Ziggo niks anders bedenken? Ik blijf met de vinger naar allebei wijzen.

  Maargoed, mijn klacht ligt bij beide partijen en bij OPTA/consuWijzer.
  Hopelijk zijn die wel willig en bij machte om hier iets aan te veranderen.
   
 4. Ziggo zou natuurlijk in bepaalde gebieden (Cogas en straks Edam/Volendam) een Ai1 puur voor de digitale diensten kunnen invoeren. We hebben het tenslotte over ruwweg 100.000 kabelaansluitingen, waarvan er waarschijnlijk enkele tienduizenden alle digitale diensten afnemen.
   
 5. Het laatste wat ik als klant van Ziggo wil is dat Cogas zelf iets gaat aanbieden, ik wil gewoon alles in 1 van Ziggo. Het wordt echte één drama wanneer Cogas zelf iets gaat proberen (of gaat Cogas het geld innen en levert Ziggo de dienst, zoals dat ook al jaren met het analoge signaal van Cogas is!)

  Ik moet er echt niet aan denken wanneer Cogas zelf met een telefoniedienst en internetdienst komt en daarnaast digitale tv. Dat zal op zich al minder zijn dan Ziggo brengt voor dezelfde prijs. Cogas kan gezien het feit dat men niet de dekking heeft van Ziggo een dergelijke dienst nooit renderend op de markt brengen. Laat Cogas nu eens de knoop doorhakken en toe een deal komen met Ziggo en niet de klanten een goedkoop en uitgekleed pakket aanbieden.
   
 6. Cogas terroriseert klanten

  Ik wil beslist geen alles in 1 van Cogas, alleen dat ze een oplossing met Ziggo zoeken. De patstelling heeft nu al lang genoeg geduurd. Als we moeten wachten tot ze hun 6 miljoen van de IJslandse bank terug hebben kunnen we nog lang wachten
   
 7. Cogas terroriseert klanten

  Ik heb net tevergeefs geprobeerd alles-in-1 plus van Ziggo te bestellen. Na drie verschillende medewerkers aan de telefoon te hebben gehad is dus nu ons duidelijk gemaakt dat de Cogas dwars ligt. We hebben nu analoge tv van Cogas, en wilden naar digitale van Ziggo. Het alles in 1 pakket wat ik wilde bestellen zou me 49.95 per maand gaan kosten, met dubbele snelheid voor het internet(heb nu Z2), gratis onderling bellen (heb nu volop bellen); plus 16.95 voor de tv Z2 en dan kreeg ik de decoder en smart-card voor niks. Samen dus per maand: € 66.90

  Omdat ik dus te maken heb met een dwarse Cogas, moet ik om dat zelfde te kunnen krijgen dit gaan betalen:
  tv 16.95
  Z2 internet 29.95 (Eerst foutief vermeld als 39,95)
  telefonie 19.95
  totaal € 66.85 per maand
  Maar daarbij heb ik dan niet die voordelen van onderling gratis bellen, dubbele internet snelheid, meer zenders etc. Daarnaast moet ik de decoder zelf kopen, een smartcard kopen en de aansluiting van de tv betalen. Tezamen € 160,00 eenmalig.
  Way to go, Cogas, NOT :no:

  Ik ben hier zeer ontevreden over.
  Ik houd mijn hart vast voor eventuele pogingen van Cogas voor een eigen 3-in-1 systeem.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 jan 2009

 8. Geachte heer/mevrouw Bekke/Dinoo en vele anderen,

  Heb nog even een paar dagen/weekjes geduld. Er komt komende week of weken een brief of folder van Cogas of Ziggo met meer informatie. Wat de inhoud zal zijn kan ik helaas niet melden, zo lang via de officiele weg deze informatie niet wordt gegeven.

  Heb dus even geduld en ik ben er zeker van, alles komt goed!
   
 9. Toch wat foutjes. De juiste bedragen:

  TV (Cogas): 14,95
  Z2 internet: 29,95
  Z1 telefonie: 19,95 (incl VolopBellen)
  Combinatiekorting telefonie/internet: -5,=

  Totaal: 59,85

  Zonder VolopBellen zou je nu dus voordeliger uit zijn dan met een A-i-1 Plus pakket. Financieel scheelt het dus niet veel, maar de andere extraatjes zijn natuurlijk wel jammer dat je ze mist (onderling bellen, snelheid, decoder).
   
 10. U heeft gelijk, er staat een fout in de berekening. Excuus :oops:. Ik zal de tekst aanpassen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina